E-felvételi (beszélgetés)
Papírért télleg nem kell fizetni, hanem tudsz kérni az Oktatási Hivatalból, már ha van valami ilyen a közeledben. Meg nekünk a középsuliba is adtak.
Amúgy én is e-felviztem. Semmi gond nem volt vele, sőt szerintem sokkal egyszerűbb, mint a papíros jelentkezés, minden iratot scannelni kell, s úgy feltölteni, meg van adva, hogy mekkora lehet a kép.
Jah, és a diákképet is egyszerűbb így megcsinálni.
Az egyetlen gond az volt, hogy nagyon későn kaptuk meg a regisztrációs levelet, és ezzel együtt jön a csekk, de ez sem igazi gond, merthogy addig nem kérhetik számon rajtad a fizetést, ameddig nem kaptad kézhez a leveledet.
Amúgy nekem nem volt vele semmi gondom...
Azért a papír maradandóbb. Matéria. Megbízhatóbb.
Olyanról még nem hallottam, hogy valaki feladta postán és nem ért célba.
Olyat már igen, hogy az E-felvi besz@rt.
Nekem nem volt kérdés, hogy e vagy posta.
Szia! Ne fizess! Én keresztféléves képzésre jelentkeztem így, most nov-ben, és minden utánajárás nélkül sikerült kitöltenem, elég rövid idő alatt! Egyszer akadtam el,akkor felhívtam egy számot,ahol egyből segítettek tovább jutni! Ezt a számot megtalálod ott is valahol, de azért leírom neked! Sok sikert! :)
06-1-477-3131
Hello!
Februárban kell majd csak leadnom a jelentkezésemet, de már most meg lehet venni a felvételi tájékoztatót vagy 2000 Ft-ért, amihez mellékletként adják a jelentkezési lapot (marhák).
Szóval utánanéztem ennek az e-felvételi dolognak, regisztráltam is a felvi.hu-n... Viszont hallottam róla olyat, hogy eléggé macerás. Van itt, aki ezzel jelentkezett valamilyen egyetemre vagy fősulira? Valami okosságot tud mondani? Vagy fizessek 2000 Ft-ot a könyvért, amire nekem rohadtul nincs szükségem? :S