E-bank szolgáltatás (beszélgetés)
Igazán nincs mit!
Örülök, hogy segíthettem!
Nyugi, én is ilyen nehezen rázódtam bele!
Így hangzik a szerződés:
" Szerződés elektronikus azonosítású banki szolgáltatások igénybevételére - lakossági ügyfelek esetén "
Tehát külön szerződés kell hozzá. Szerintem ha bemész, és elmondod, hogy mit szeretnél, segítenek! A titkos kódot is tuti meg lehet változtatni!
Nekem még azt is elmondták a múltkor, hogy ha a bankban akarok utaltatni, akkor 600,- ba kerül, ha itthonról utalok ebankon keresztül, akkor ingyenes! Tök rendesek voltak!
elég össze -vissza írtam, bocsi..........
Szóval:
1. belépsz az ebankba
2. kiválasztod, hogy sms azonosítás
3. beírod: e-azonosítószám / K&H énazonosító
4. beírod: SMS aktivizációs kód / ePIN kód
5. és már be is léptél!
Ha valamilyen utalást akarsz csinálni, akkor kapsz egy sms-t és azt a kódot is be kell írnod.
Remélem így érthető..........
Nekem igaz nem k&h,de szerintem mindegyik azonos elven működik.
Először a telebank azonosítót kéri,ami minimum 6 számból áll,ehhez kellett kapj a banktól és ugyanúgy néz ki,mint a pin kódod,de az nem az!.Majd a belépő nevet amit te adsz meg,majd egy belépési jelszót amit első belépésnél kell megváltoztatni és azt írsz amit akarsz.
Sms-ben küldi a belépési engedélyt,ezt arra a telefonra amelyikre aktiváltál az e szolgáltatást.Ez számokból áll.
Szia!
A bankban kell kérned ezt a szolgáltatást.
Én is használom, nagyon szeretem. Igaz én másik banknál vagyok, de gondolom hasonlóképpen működik.
SMS aktivizációs kód / ePIN kód
ezt adtad meg titkosan a bankban
Szia! Én használom!
Van egy lyanod, hogy "énazonosító" ez a szerződésedben van, azt kell beírni és a másik azonosító, amit a bankban adtál meg titkosan.....
Aztán kapsz sms-t és abban is van egy azonosító, utána azt kell beírni
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a DIGI szolgáltatásairól?(internet, tv, telefon)
- Szerintetek melyik a jobb internet szolgáltató?
- Vihar miatt elment a szolgáltatás, ha nem áll vissza, akkor mi lehet a gond?
- Ki mennyi pénzt hagy havonta a kozmetikusnál és milyen szolgáltatásokat vesz igénybe?
- Napközben olyan helyen vagyok, ahol nincs térerőm. Ha átmegyek egy másik telefonos szolgáltatóhoz, akkor megoldódik a problémám?
- Hogyan kell feltelepíteni a K&H lakossági e-bank szolgáltatásait otthon?