Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Duplahagymás csirkecomb recept

Duplahagymás csirkecomb recept

A Duplahagymás csirkecomb hozzávalói:
6 csirkecomb
1 kg krumpli
fűszerek: sült csirke fűszersó, pirospaprika, só, bors, majoranna
olaj
1 nagy vörös-és póréhagyma


A Duplahagymás csirkecomb elkészítési módja:
A krumplit megpucolom, kockára vágom, majd egy olajjal kikent tepsibe teszem. Jól megsózom, majd rákarikázom a vöröshagymát. A csirkéről lehúzom a bőrt, ráteszem a krumplira, majd alaposan megszórom fűszersóval és a többi fűszerrel. Végül egy kis olajat spriccelek rá (vagy öntök). Rákarikázom a póréhagymát, majd alufóliával letakarom. 180 fokon 50 percig sütöm, majd a fóliát levéve még 40 percig.


Kategória: Húsételek receptjei


A duplahagymás csirkecomb elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook