Duplahagymás csirkecomb recept
A Duplahagymás csirkecomb hozzávalói:6 csirkecomb
1 kg krumpli
fűszerek: sült csirke fűszersó, pirospaprika, só, bors, majoranna
olaj
1 nagy vörös-és póréhagyma
A Duplahagymás csirkecomb elkészítési módja:
A krumplit megpucolom, kockára vágom, majd egy olajjal kikent tepsibe teszem. Jól megsózom, majd rákarikázom a vöröshagymát. A csirkéről lehúzom a bőrt, ráteszem a krumplira, majd alaposan megszórom fűszersóval és a többi fűszerrel. Végül egy kis olajat spriccelek rá (vagy öntök). Rákarikázom a póréhagymát, majd alufóliával letakarom. 180 fokon 50 percig sütöm, majd a fóliát levéve még 40 percig.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2016. okt. 31. 16:10
A duplahagymás csirkecomb elkészítési módja és hozzávalói.