Duci vagyok, nagy vádlival. Tud valaki ajánlani olyan helyet, ahol tudok venni magas szárú csizmát? :( (tudásbázis)
Tessszék megtanulni:-))))
Biztos akad a környezetedbe egy-két kreatívka nemde::???,
Ha a közelbe lennél, én biztis segítenék Neked.-))hoxás kistesóm:-)))
Csajszi!
Nem tudsz varrni??
Olyan jó dolgokat lehet kreálni:-))
Én pl most varrtam a páromnak egy Jack Bauer tatyót:-))
Nem olyan vészes, és nem lesz gondod a ruhadarabok beszerzésével és a slusszpoén nem köszön vissza az utcán:-)
Sajnos sehol.
Én évek óta keresek. Nekem "csak 46 cm" a kerülete, nem az átmérője. Gondolom te is azt mérted.
De sehol sem kaptam. A készíttetés az egyetlen megoldás. És szerintem megéri, mert igaz, hogy drága, de olyan a színe, a fazonja, a díszítése, amilyen neked tetszik. És nem utolsó sorban pont a te méretedre készül, szóval biztos kényelmes lesz.
Ráadásul tényleg évekig kitart, és biztosan javítható, ha valamije elkopna.
Igen ez szerintem is járhatóbb út, ha csináltatsz is mire elkészül...
Nem elkeseredni, hajrá:-)))))))))))
Biztos van vmi tuti megoldás:-))
Lábszárvédő is eszembe jutott, de a szivem vágya egy magas szárú csizma :), nem bánnám, még ha 50 ezer lenne is, valahogy összegyűjteném a pénzt rá, csak lenne olyan csizma :D
Nah, akkor üzenem a cipőkészítőkkel, hogy álljon görcs a kezükbe!!!! :D
Mit szólnál rövid szárú csizmához,lábszárvédővel? divat is ,meg meleg is.
és nem látszana oylan vastagnak a vádlid benne...
Inkább vegyél jó minőségű bőr csizmát amit sokáig hordhatsz, mint egy gagyit 2-3ezerért ami egy telet nem húz ki.
Az én csizmámat, ami jelenleg is Nro.1, 16 évesen, öt éve vettem a spórolt pénzemből, akkor 26ezerért. Ha ezt most elosztod öttel, kijön az az ár, amit évente költenél egy jobb csizmára. Már kellett javítani, 500 forintomba "fájt", de még öt évet ki fog bírni, ha tavasszal megtalpaltatom.
Szia!
Nem kell csináltatni.
A deikmanban lehet kapni olyat ami nem bőr szárú, hanem véknyabb és sztreccses,tehát nyúlik.
Én mikor 100 kiló voltam, akkor is tudtam csinosan magas sarkú csizmát felvenni, és csinosan öltözködni, mert volt ilyen csizma, lehette kapni.
Na ennek 5 éve, de miért ne lenne még most is? !
Nem igaz?
Na az viszont tuti, hogy 68-70 kilósan még jobban lehet öltözködni................... :-)))
Soha életemben nem volt olyanom :(
De jóóó, ez jó ötlet, gondoltam én is erre, csak nem tudom, hogy lehetséges e, meg aztán gondolom egy zsák pénz volna :(. a vékonyak megveszik pár ezerét, mi meg ducik adjunk ki tizezreket egy hulye csizmáért, mert ránk nem gyártanak olyat :(
Deichmann (?). ha vannak kedves eladók elpanaszolhatod nekik a gondod, és segítenek megoldást találni rá.
Esetleg kérdezz be egy suszterhez, hogy tud-e tágítani rajta, ha te veszel egy számodra szűk cipőt!
Én anno besokalltam, és csináltattam egyet. Mivel jó minőségű volt, évekig kitartott, és árban sem volt több, mint készen.
Talán próbáld meg ezt.
Óhh Te szegénykém.
Figyu az jutott eszembe, hogy lehet csináltatni is cipőt , csizmát. Vagy a vádli részt lecserélteted és még sem kerül olyan sokba.
Húúú de szívesen segítenék Neked...no majd még agyalok:-))
Szép napot Neked:-))
További ajánlott fórumok:
- Bulimiás vagyok, segítségre lenne szükségem. Tudna valaki valamilyen helyet/orvost ajánlani, ami tényleg segít?
- Vajon dolgoznom kell szombaton? Aug 21 helyett aug 29-én, ha csak aug 24-től vagyok állományban?
- Mivel tudom helyettesíteni a tojást a rántott húsban ha elvagyok tiltva a tojástól?
- Munka helyett orvoshoz tartok. Nem is vagyok olyan...
- Ha allergiás vagyok a penicillinek csoportjába tartozó antibiotikumokra, akkor ezek helyettesíthetők valami egyébbel?
- Megcsinálja-e helyettem a NAV az adóbevallásomat akkor is, ha 2013.12.15-től TGYÁS-on vagyok?