Dr Turi Zsuzsanna, Dr Demeter János, Dr Fülöp Vilmos (beszélgetés)
Köszi, hétfőn megpróbálok időpontot kérni.
Nekem egy orvos ismerős ajánlotta, aki mindhárom gyerekét nála szülte. Ő nagyon szereti, de azt mondta, hogy pl szűrővizsgálat miatt nem kereste őt fel, mert annyira elfoglalt a dr. nő, viszont a terhesgondozásnál, szülésnél ragaszkodott hozzá.
Ha sikerül eljutnom hozzá, majd beszámolok a tapasztalatokról :)
Te is babát vársz?
Sajnálom, hogy csak ennyit tudtam.
Jobbulást kívánok lelkileg, fizikailag egyaránt, és sok szerencsét a továbbiakra!
Sajnos még mindig nem sikerült kiderítenem, hogy mi a doktornő magán elérhetősége, annyit tudtam meg, hogy talán a XIII. ker. Kárpát utcában rendel.
Lehet, hogy mégis személyesen tőle kellene megkérdezned.
A legjobbakat kívánom Neked!
Nagyon sajnálom! :(
Ha sikerül valahonnan kiderítenem, hogy van-e magánrendelése, megírom az elérhetőségét.
Nem tudom, van-e magánrendelése.
Találkoztál egyáltalán vele? Ha igen, lehet, hogy mindjárt meg kellett volna kérdezni.
Az ÁEK-et én nem ismerem, nem tudom milyen.
Sziasztok!
Csalódott vagyok, mert 1hónap várakozás után jutottam be az ÁEK-ba a doktornőhöz és ott semmi vizsgálatot nem csináltak, mert nincs ultrahang és tovább küldtek egy másik helyre. Aztán újra vissza kell mennem az redméynekkel.
Tudja valaki Turi Zsusza magán rendelésének a címét?
Remélem, Te is csak jót tapasztalsz!
Majd írj! :)
Szia!
A név stimmel, nem hiszem, hogy sok ilyen nevű nőgyógyász lenne Budapesten... Én nála szültem a lányomat 17 évvel ezelőtt, és azóta is hálás vagyok neki. Én Szentendrén szültem volna a szülőotthonban, de a lánykám a várható szülési időpont előtt egy héttel megfordult, ott meg nem volt altatóorvos, így kerültem a Szabolcs utcába, akkor Turi doktornő ott dolgozott a terhespatológián. Én úgy estem be hozzá, hogy a doktornőm ajánlotta, menjek át inkább, mert ha császározni kell, Szentendrén nem tudnak. Naponta jártam hozzá vizsgálatra még 10 napig, úgy kezelt, mintha végig az ő betege lettem volna, aztán, mivel a lányom bedugta a lábát a szülőcsatornába, császár lett a vége, epidurális érzéstelenítéssel. Velem nagyon korrekt és kedves volt, azóta ugyan eltelt pár év, de én ajánlom ót Neked.
Egyébként én a fiamat is nőnél szültem 22 éve. Dr. Alexanjan Nelli, Uzsoki, nála szültem volna Szentendrén is.
Az ÁEK az új neve az összevont kórházaknak. Én olyan dokihoz járok, aki ott dolgozik, és mivel váltani nem akarok orvost, ez a kórház lesz az esélyes.
És most olvastam, hogy (és nem politizálok ám, csak örülök) az esélyes következő kormány vissza fogja állítani a korábbi gyes-gyed rendszert, csak kíváncsi vagyok, hogy fogja ez azokat érinteni, akik abban a pár hónapban szülnek, amíg nincs új kormány.
Írok privit!
Legjobban Turi Zsuzsanna érdekelne. Eddig csak férfiaknál voltam, de nem sok jó tapasztalatom van. Most váltanék, hátha egy nő figyelmesebb.
Az új dokid is a Máv-ban dolgozik?
Igen, már lassan 8hetes vagyok. 6év alatt kb 8 nőgyógyásznál voltam már, de egyikben sem tudtam igazán bízni. A mostani orvosom is kiderült ,h feleslegesen rémíszgetett vetéléssel. Azt mondta,h nagyon komoly inzulinrezisztenciám van. De kiderült,h semmi bajom. Már nem bízom benne. Ezért akarok váltani.
Az ÁEK-t össze vonták a Máv-al már csak ott van szülészet.
Ha, priviben írnál az jó lenne:) Előre is köszönöm.
Szia! Bocsi, segíteni nem tudok, de én egyszerűen nem találtam senkit, aki az ÁEK-ben szült volna. Kiírtam egy olyan fórumot, hogy ÁEK szülészete, és senki nem jelentkezett.
Van egy másik fórumos oldal, ott tuti tudnak neked segíteni, ha gondolod, írj privit, és megírom, hol.
Sziasztok! Szülész-nőgyógyászt keresek, és őket ajánlották. Elérhetőséget sajnos nem tudok. És véleményeket is várnék, hogy kit válasszak.
Ha jól tudom mind a hárman a MÁV-kórházban dolgoznak.