Dr. Toldy László - Bajcsy Zsilinkszky Kórház (beszélgetés)
Köszönöm a hozzászólásokat! Eddig is 90%-ra mondtam azt, hogy nála akarok szülni, de ahogy egyre több pozitív hozzászólást olvasok róla, egyre biztosabb vagyok benne :)
Azt nem tudtam, hogy ő szokott ügyelni is, csak annyit, hogy externista. Nagyon sajnálom amúgy, hogy nincs sztk-s rendelése, csak magánba.
Én egy hónapja szültem a Bajcsy-ban. Az ügyeletes akkor reggel épp dr. Toldi László volt. Nagyon szimpatikus volt, ő vizsglt meg reggel, amikor bementünk.
A fejőt lehetett használni, amikor csak akartuk. Illetve talán úgy volt, hogy első nap még nem engedték, csak másnap déltől vagy hogy... Elmondták, hogy miért van így, de már megmondom őszintén nem emlékszem. :)
Itt van olyan pont, hogy "kórházba" és "szüléshez".
Ami nem kell: köldökcsonkápoláshoz cuccok, ruhák, takarók. Tul.képp minden mást Te viszel. Nekem külön volt egy bőrönd magamnak, és egy táska a babáknak.
Én szintén a Bajcsy-ban fogok szülni, csak nem ennél a dokinál. De ha már itt tartunk, remélem nem baj, ha megkérdezem, hogy mi kell a kórházi csomagba majd?
MÁrmint, hogy van -e valami, amit adnak a kórházban, vagy mindent vinni kell? (Hallottam olyat, hogy van olyan kórház, ahol csak a kórház hálóingjét viselhetik a kismamák, illetve adnak pelenkát)
Bár gondolom jobb inkább felkészülni, hogy minden legyen nálunk. Csak egyelőre el nem tudom képzelni, hogy mekkora bőrönddel megy egy nő szülni... :)
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni, kinek milyen tapasztalata van Dr. Toldy Lászlóról a Bajcsy kórházban?
Nyilván lesznek róla pozitív és negatív vélemények is, de én mindenre kíváncsi vagyok :)
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalataitok vannak a X.kerületi Bajcsy-Zsilinszky kórház szülészetéről?
- Bajcsy kórházban a terhesgondozásról tapasztalatokat tudna nekem írni valaki?
- Esetünk a rota vírussal, napjaink a László kórházban
- A Budapest X. kerületében található Bajcsy kórházban kit ajánlanátok szülészorvosnak és szülésznőnek?
- Mit tudtok a Bajcsy-Zsilinszky kórházról, tudtok orvost ajánlani és szülésznőt?
- Bajcsy kórházban Dr. Nagy László Zoltánhoz jár/járt valaki terhesgondozásra? Szült/fog szülni nála valaki? Mik a tapasztalatok?