Dr. Szűcs Nikolette endokrinológus velemenyek? (beszélgetés)
2. Sisak
2020. febr. 10. 14:31
Szerintem ez a Nikolette egy nagyon arogáns doktor. Adok ezen téren is a minőségre , de az a minőség nem nála keződik, nem hogy végződjön . Ezek tudatában kaptam őt mint ajánlást hogy jó endokrinológus. Szó ami szó, emberszámba nem vesz senkit ráadásul a föld felett jár a kisasszony nem picit . A magánrendelése más ahol helyettünk a pénz beszél . Szerintem érdemes mást keresni helyette , vannak SOKKAL jobb orvosok .
1. Laro0
2020. jan. 31. 12:54
Van maganrendelese,es dolgozik a korhazban is, ahogy olvasom. Viszont a kerdesem, hogy mindket rendelesen ember szamba veszi a pacienst? Meghallgat es alaposan diagnosztizal?
A maganrendeleses endokrinologusok (mas doki, de hasonlo arak szerint) tudom,hogy nagyon dragak, viszont most ferjemmel mennenk igy alaphangon 150e ft lenne mindennel egyutt :( jo volna ha korhazban tudnank tb-re menni (ha mar fizetjuk)
További ajánlott fórumok:
- Dr. Nyárádi Attila endokrinológus. Ismeritek? Vélemények?
- Dr. Szűcs Nikoletta endokrinológusnál, járt már valaki?
- Dr. Vadász János endokrinológus - vélemények és tapasztalatok?
- Szt. Imre kórház endokrinológiai és pajzsmirigy szakambulanciáról mi a véleményetek?
- Dr. Szűcs Nikolett endokrinológus
- Dr.. Becher Péter endokrinológusról mi a véleményetek? Ismeri valaki? Állítólag Sopronban rendel.