Én pl nagyon ajánlani nem tudok, annyira nem ismerem őket. A barátnőm a Dr Parányira esküszik, mint szülészorvos, de én őt is csak gyszer láttam. Sajnálom, ebben nem tudok segíteni. De biztos van, aki igen.
Állítólag a Papp Zsolt, ha jól írom, aki még nagyon jó, de őt sem ismerem.
Köszönöm a választ.És a te orvosod az hol rendel és pontosan h hivják??mennyit vártatok a babára??és milyen vizsgálatokat csináltak??és meddig tartottak??bocsánat a sok kérdésért!
nekünk is nagyon nehezen jött össze az első gyerek. Én a Krekót választottam, akihez a mai napig járok. Nem olcsó, de alapos, és tényleg végigjártuk az utat a kivizsgálásoktól (apa, anya részről egyaránt ) a szülésig. Én is voltam a Schreinernél is, de csak apróbb gondok miatt. Ha jól tudom, ő már nem is dolgozik egész állásban a kórházban, tehát mindenképpen olyat válassz, akit ha kell a nőgyógyászaton, vagy a szülészeten egyaránt megtalálsz.
Köszönöm!Igazából félek ettől a "futószalag" szerű rendelésektől,mert gondolom mindig más orvos lesz és kicsit tartok ettől de biztosan van magánrendelése a doktorúrnak és ha esetleg annyira szimpatikus lesz megkérdezem tőle és inkább a magán utat választom!Köszönöm segítséget aranyos vagy nagyon!
hát a magándoki azért jobb mert neki nem kell elmondani minden egyes alkalommal hogy mi van veled ő foglalkozik veled az elejétől a végéig bár a pénzüket is elkérik az biztos!
Meg szerintem neked is jobb ha csak egy orvos vizsgál meg és nem minden alkalommal másik!
Most menj el hozzá ő ugyis mindent elfog magyarázni aztán ha össze jön a babó akkor válasz csak magándokit szerintem!
Nagyon félek bevallo mmert nem ismerem még csak nem is hallottam róla mot igy neten próbáltam utánna járni jobban...
És mi a véleményed arról hogy jobb e a magánorvos vagy ezeken a szakreneléseken ahol mindig más és más doki van ez is jó?vagy nem is tudom h foglamazzak érdemesebb lenne nekünk ezzel a problémával magándokihoz fordulni??
Ne haragudj h ennyi kérdéssel bombázlak igy hirtelen de mivel benen vagy a témában ugy mondd ezért bátorkodom megkérdezni!
Babát szeretnénk 1éve sikertelnül prőbálkozunk és most kezdenénk a kivizsgálásokat hozzá kaptam időpontot október 7re a Lieczen Mayer utcában lévő rendelésre...