Dr. Hauschka tisztátalan bőr- termékcsalád, Tapasztalatok? (beszélgetés)
Ja, és még egy fontos dolog. Ha évekig szintetikus anyagot (pl. kőolaj származék) tartalmazott a krémed, akkor idő, amíg átáll a normál működésre. Hisz mint tudjuk, a természet csodákra képes, ha hagyjuk, hogy kifejtse a hatását...
Szép napot!
Én is nem rég kezdtem el használni és csak jókat tudok mondani. Nekem zsíros, vízhiányos a bőröm és eddig egy terméket sem találtam, ami nem szárította a bőrömet és nem találtam olyan krémet sem, amitől nem csillogott a bőröm...aztán találtkoztam dr. Haushkával és a dekorkozmetikumokkal is és imádom! Nem szárítja az arcomat és nem fénylik tőle a bőröm sem. Én este a tisztítótejes smink lemosás után használom a mélytisztítót, valamint most, hogy átállítsam a bőrömet a normál működésre, használom a normál ampullát is. Reggel mélytisztító+tonik+rózsakrém light és csak néha kell a dr. H. porpúdere, mert alig fénylik a bőröm. Egyszerűen fantasztikus! :-)
Arról nem is beszélve, hogy 100%-ig természetes és semmi szintetikus nincsen benne!!! Hurráá!!!
Az olajat egy ido utan le kell az arcborrol itatni anyaggal, nem kell rajtahagyni.
Nekem is a light rozsakrem a kedvencem. Ajakirnak pedig a rozsakrem verhetetlen.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a Béres Egészségtár termékcsaládról?
- Mi a véleményetek a Béres Házipatika termékcsaládról?
- Tefal Ingenio termékcsalád
- Dr Immun hajápoló termékcsaládról tapasztalat?
- Kozmetikusok!!! Melyik a legjobb termékcsalád testkezeléshez és azon belül is melyik termék?
- Ismeritek a Fito Fruit termékcsaládot? Mi a vélemény?