Mi a véleményetek a Béres Egészségtár termékcsaládról? (tudásbázis)
Igen-igen jók. :-)
Én a Flu vit-et szedtem...elviselhetővé tette az influenzás tüneteimet.Meg sem éreztem. Néha egy-egy orrfújás.
Azelőtt meg bele akartam halni.
köszi!:)
én jelenleg szemészhez készülök (általános kivizsgálás, kisebb panaszok miatt), ha nem felejtem el, akkor rákérdezek, hogy neki mi a véleménye erről a készítményről..
cskatának!
Egy hónapja szedem a Szemerő tablettát most kezdem a második dobozzal.Úgy érzem használ, megszünt a szemfájásom, reménykedek,hogy így is marad.
Sziasztok!
Engem a fejfájás elleni szerük érdekelne.Van vkinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?
Van egy reklám is a tv-ben erről,ha ez segít vkinek,hogy mire is vagyok kiváncsi:)
Ha szükségét érzem, akkor Actival Maxot és Béres C vitamint azoktam használni.
Elégedett vagyok.
Sziasztok!
Én is a magyar vitaminkészítmények mellett lennék. Férjemnek ha fáj a térde, akkor erre is való az a bizonyos porcerő?
Szia Kata!
Én a Bérestől az Antiox Vital-t és az Antifront cseppeket használom. Az előbbi antioxidánsokat tartalmaz, az utóbbit pedig azért szedem, mert érzékeny vagyok az időjárási frontokra és ilyenkor úgy fáj a fejem, majd szét megy.
Szedtem már a Fittforma tablettát is, de annak nem éreztem hatását.
mostanában túl sokat bámulom a monitort (vagy már egyre nehezebben viselem, hogy több, mint 8 éve túl sokat bámulom a monitort..) - így van, hogy már délelőtt is fáj a szemem..:(
ma vettem Szemerő tablettát - valóban nyelhető a mérete..:)) remélem, nem csak ez lesz az egyetlen előnye!
segített valakinek panaszokat megszűntetni a Szemerő-kúra esetleg??? vagy csak megelőzésként szedtétek/szeditek?
Szia Kata!
A Szemerő kicsi,én könnyen lenyelem.
Szedheted egyszerre a két terméket,csak különböző időpontban.Reggel porcerő délben szemerő.
Jó egészséget kívánok!
Szia Dee! A Szemerő tabletták is olyan óriási méretűek, mint a többi..? :)
és arról hallottatok esetleg, hogy párhuzamosan szedhetőek-e a készítmények?
vagy ajánlatosabb egy adott kúrát végigcsinálni és azután egy másikat..? (konkrétan szem- és porcerő párosításra gondolok)
Nagyon megegyezik a véleményünk.Magyar ember magyar terméket fogyasszon.Ezeket szigorú szabályok szerint vizsgálják és állítják elő.Szerintem a Béres termékek nagyon jók.Optimális az összetételük.Mindenből kúraszerűen kell szedni a hatás később jelentkezik.Én most a Szemerőt szedem,az éleslátásom javult azóta.Én is sokat ülök monitor előtt,nem fárad el a szemem olyan hamar.
Én csak javasolni tudom mindenkinek.
Szia!
Aporcerőt egy hónapja szedem(a vállam fáj),még nem érzem a tuti hatást,de nyilván idő kell neki,mint más készítményeknek is.Persze közben ugyanúgy terhelem..
A klimaxra való tablettákról mondta egy ismerősöm,h nagyon jó,teljesen megszűntek a kellemetln tünetei.
Viszont oltárian nagy tabletta,még felezve is megtapad a torkomon,te ezt nem tapasztaltad?Van,h már 3 dl folyadék lemegy,de a nyavalyás csak ragad,se le se fel....
Sziasztok!
Mivel mostanában csípőizületi fájdalmaim vannak (feltehetően a sok ülő munkától) - így vettem Porcerő tablettát, de még csak 2 napja szedem.
Hallottam már a Szemerő filmtablettájukról is - amit megintcsak jó lenne szedni, mivel napi 10-12 órát nézem a monitort..
Gondolom, vagyunk páran hasonló panaszokkal, életritmussal..
Van esetleg valakinek tapasztalata akár a fenti készítményekkel, akár a termékcsalád többi tablettájával (pl. Szépségvitamin, Fittforma, Fitt Duó) kapcsolatban?