Dr Csongrády Attila, Veszprém, 4D ultrahang, tapasztalatok? (beszélgetés)
Sziasztok! Volt valaki mostanában Csongrády doktornál 4D ultrahangon? Mennyibe kerül most, és ugyanúgy kell vinni DVD-t, és pendrive-ot? Mennyi most a várakozási idő?
Előre is köszi! 😊
Sziasztok!
Aki mostanában volt nála tudna nekem segíteni abban, hogy milyen árban van a 4ds felvétel?
Köszi szépen
Szia!
Én is voltam nála párszor 4D-n és nekem 16 hetesen megmondta, hogy kisfiam lesz és úgy is lett:). Azt mondta, hogy ha fiú és látszik a fütyije, az tuti úgy is van, kislányban lehet bizonytalanság, de ha 100%-ra monda, akkor hinned kell neki:), szerintem jó szakember. Jó babavárást!
Sziasztok!
Én pont egy éve voltam Csongrády dr-nál 4d-s ultrahangon, áprilisra vártuk kislányunkat, Emmát, akinek akkor 100%-ra biztosan megmondta a nemét.Bár megmondom őszintén, nekem Szabadka doktor csinálta a kórházban az ultrahangjaimat, (akiről csak jót hallottam, állítólag ha valaki, ő biztosan meg tudja mondani a baba nemét)és be is jött a dolog...Tehát én nem kételkedtem a 4d-s uh eredményében sem.
Szerintem amúgy érdemes elmenni, nagyon nagy élmény! :)
Igen közben már megnéztem a képeidet és láttam, hogy friss 4d-s is van köztük!
Szerintem bízhatsz benne!
Szia!
Én a terhesgonndozásra is hozzá jártam, nekem szinte minden 2. alkalommal átkapcsolta a gépet 4 d-re, így többet láthattuk Dávidot!
Persze külön is elmentünk, ami tisztán 45 perc volt. Megmondta, hogy kisfiúnk lesz, nem tévedett. Ezen kívül nagyon rendes, mindent tüzetesen átnéz és elmagyaráz. Sok képet csinált, amit pendrive-n elhoztunk és adott egy írt dvd-t is.
Szerintem megéri erre rászánni az időt és pénzt!
Örömteli babavárást kívánok!
Sziasztok
Érdeklődni szeretnék, tapasztalatokat szeretnék kérni a dokival kapcsolatban.Ha megmondta a baba nemét, bejött nálatok vagy tévedett már?
További ajánlott fórumok:
- 16 hetes 4D ultrahangon 100% fiú...azért reménykedhetek, hogy tévedtek?
- 4D ultrahang Szegeden
- 4D ultrahang Veszprémben.Tudtok ajánlani valakit?
- Jár valaki Dr. Bagarushoz Veszprémbe?Tud csinálni ultrahangot a maszek rendelésén?
- Volt valaki mostanában VEszprémben, Genetikai Ultrahangon?
- A veszprémi kórházban a 18. hetes ultrahangot az esetek többségében melyik doki csinálja?