Dr. Csenge Titanillát ismered(győri szülész orvos)? (beszélgetés)
Sziasztok!
Csak előzetes bejelentkezés után lehet hozzá menni, vagy ha a rendelési időben odamegyek, akkor fogad?
sziasztok!
nem lehetséges előzetes bejelentkezés,ez mit jelent?
csak oda megyek és fogad...
vagy én értem rosszul,mert a telefonszáma megvan adva...
10 hetes kismama vagyok,most költöztünk Budapestre a párommal,ugyanis egyetemista vagyok,eddig itt éltem a megyében,és pesten akihez jártam nődoki,ő nem szülész,viszont akit ajánlott,szabin volt,visszajött a héten,csak most tudtam bejelentkezni hozzá,és mivel először megyek,3 hét múlva fogad.hiába mondtam (asszisztensenek) hogy én 10 hetes vagyok,és a köt vizsgálat esedékes...
ezért gondoltam hogy gyors kéne egy olyan doki,akihez még a 12 hét előtt bejutok...és most felcsillant a remény...
ha valaki volt már a doktornőnél,segítsen nekm hogy be kell jelentkezni,vagy nem kell...
előre is köszönöm :)
MANKUSZ utána néztem neked a neted és ezt találtam:
Email :tilla210@freemail.hu
Telefonszám +36 (70) 451 1946
nőgyógyászat, szülészet,
terhesgondozás, meddőségi tanácsadás
Épület
Liezen-Mayer utca Terhesgondozó
Ajtó: 14
Nem lehetséges előzetes bejelentkezés!
Délelőtt Délután Megjegyzés
Hétfő
Kedd 08:00 - 13:30 Állami rendelés
Szerda 16:00 - 19:00 Magánrendelés
Csütörtök 13:00 - 15:00 Tiniambulancia
Ahogy látom szerdán van neki magén rendelése 16 órától 19 óráig. Oda eltudol menni és megbeszéled vele a lehetőségeket. Ja a terhesgondózóba kell menni. Remélem tudod hol van.
Remélem segítettem ennyivel.
www.orvostudakozo.hu/DrCsengetitanilla
ezen az oldalon körül tudol nézni
Persze, hogy válal szülést is. A sogórnőm nála szült.
Sajnos nem tudom hány éves, de azt tudom, hogy egy 3 éves kislánya van. Magénrendelése után meg nem tudom valahol rá kell kérdezni. Vagy érdeklődől a védőnődtől.
szia:)
téged olvastalak egy fórumba:)ezért kérdezem rá vajon ki lehet:)
és ő szülést is vállal?
mennyi idős?
van magán rendelése?
köszönöm
Igen ismerem!!!!!!
2005. május 30-án nála lett meg a kisfiam császármetszésel. Megmentette a fiam életét, mert a kicsi babám halva születet. 5 percig halott volt és ugy élesztet újra. Neki köszönhetem a fiam életét.
Ha kislányom lett volna akkor a doktor nő nevét adtam volna neki Csenge Titanilla lett volna a neve. De fiam lett Armandó Dylen.
Nagyon jó orvos és aranyos.
Nyugodtan válaszd csak orvosodnak.
Nem.
De szépen hangzó neve van :-))
Szia:)
nőgyógyászt keresek Győrben,de még nem tudtam dönteni,róla most olvastam..ismered???