Doterra illóolajok, tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
3 napja kezdtem el szedni a Doterra Serenity tablettát. 2 napja az egész testemen apró piros kiütések vannak, iszonyúan viszket és ma jutott eszembe hátha a Serenitytől van. Érdeklődöm, hogy tapasztalt valaki hasonlót?
Egyetlen illóolaj forgalmazó sem ajánlja az olajak belsőleges fogyasztását. Magyarországon kifejezetten tilos ajánlani. Többeknek írtam, mert a DT tanácsadói belsőleg ajánlják őket, és mindenhol nemleges választ kaptam. Akkor a DT hogy teheti mégis?
Én is vettem, más cégtől ugyanolyan, ha nem jobb minőségű olajakat (MO-n is kapható, de itthon 2-3x-os áron forgalmazza a forgalmazó, mint a hivatalos USA weboldalon megtalálható, így már a DT áraival vetekszik. Szerencsére nekem a tesóm tud hozni évente egyszer, így ott jó áron meg tudom rendelni.
Kétféle DT olajat mégis vettem, citrom és narancs, és egy-egy cseppet én is használok belőle kávéba, sütikrémekbe. De utánajártam, és nagyon elzárkózik mindenki, aki illóolajat forgalmaz, ezek után csodálkozom, hogy egyáltalán ajánlhatják, hogy szedjék az emberek rendszeresen.
Nagyon megoszlanak a vélemények, az aromaterapeutáké is ebben a kérdésben.
Én ultrahangos párologtatóban, kókuszolajban higítva, vagy talpon keresztül felszívódva használom őket.
Hogyan hasznalta a hajara ezt a kombinaciot? Nekem zsiros a hajam.
Szerintem is jok mint irtam már az is remek, hogy azota iszok. De nagyon energikus lettem.. mostanaba nagyon gyenge voltam. Kisfiamra a levendula toucht hasznalom ha ideges es az ekcemas kezere, ő mondta akitol vettem, hogy a teafa es a levendula touch jo a gyerekeknek.
A hajsamponomba en grapefruitot teszek, annal olvastam, hogy lehet samponba tenni.
Voltam egy előadásukon, jó néhány éve, Budapesten az InterContinental szállodában, muszáj, hogy drágák legyenek az olajok ;)
Az illóolajak nagyon jók, de az aromaterapeuták éveket tanulnak, és nem egy MLM hálózat alapképzésén szerzin az infót. A Rozmaring-Levendula-Teafa kombináció a tesómnak teljesen megszüntette a hajhullását. A lényeg, hogy első lepárlású, terápiás minőségű olaj legyen.
Az első hozzászólásban feltett kérdéseid alapján te sem tudod, hogy kell használni ezeket. A "szponzorod" nem avatott be? Olvass szakirodalmat, mert veszélyes is lehet, ha rosszul használod. Terhességet meg lehet szakítani, ha rosszul használod.
Ajánlom a Stadelmann könyvet, abból sokat megtudhatsz az illóolajakról, ha van rá igényed.
Leírtam. Ismerem. DoTerrát, egyáltalán nem olyan jó a minősége, mint a hálózat tagjai mondják. És sokkal drágább, mint pl. azok, amiket leírtam. A DoTerra egy MLM hálózat, akik árusítják jórészt semmit sem tudnak az aromaterápiáról, csak azt, amit az értékesítési tréningen elmondanak.
Komoly aromaterapeuta nem dolgozik DoTerra olajakkal.
Van levendulam :))
Eleg elszomorito, hogy gondoltam tobben vannak akik ismerik es leirjak a tapasztalataikat a kerdesbe benne is van.. h ki hogyan issza/keni mik a tapasztalatok.. es erre egy okos van aki letol h reklamozok.. mindjart bekenem magam a levendulaval :)
Ez részletes oldal róla, de javallat vonatkozásában nem segít. Nem szabad ötletszerűen használni, erre hívják fel a figyelmet.
Azt sem tudom, mik ezek, most hallom először.
Írnál róluk kicsit többet?
Beszelgessunk az olajokrol tapasztalatokrol, miben segitenek hogyan hasznaljuk stb :)
En nem reg kezdtem inni oszinten gyulolok inni egy korty vizet sem ittam eddig de miota belecsopogtetek az olajokbol nagyon sok vizet megiszok :))
De ezen kivul nehez kiigazodni, hogy mi mire jo. Felfrissultebb lettem azota.
Kivancsi lennek miben segit.. kisfiam ekcemas es vakarozik, paromnak zsibbad a keze en pedig ideges vagyok.. van e ami segit.. de nehez kiigazodni az informaciokbol
Ma a samponomba csepegtettem :)) Azt sem tudom, hogy mindegyiket lehet vagy csak parat?
Szoval az izuk szuper :)) a toucht meg csak magamra kenem :)
További ajánlott fórumok:
- Ötletek a tüdőbe inhalálás/porlasztás útján bejuttatható regenerálókról és azok hatásairól ( gyógyszerek, illóolajok és egyéb csodaszerek )
- Melyek a legjobb, legkellemesebb illatú illatosítók, illóolajok?
- Neked melyik a kedvenc illóolajod és miért?
- Valaki ért az illóolajokhoz?
- Van valakinek tapasztalata az illóolajokkal kapcsolatban?
- Doterra illóolajok