Valaki ért az illóolajokhoz? (beszélgetés)
narancs+fahéj
citrom+fodormenta
Én ezeket keverném össze...
Homlok és arcüreggyulladásra az édesnarancs illóolaj jött be nekem a legjobban.
Egy-egy cseppel bedörzsölöm a homlokom, arcom, aztán jön a párologtató, és esetleg a párnára is mehet 2 csepp. Kellemes illata van.
Nekem gyógynövények vannak itthon,szóval úgy szoktuk,hogy egy nagyobb lábasba felforralom a vizet
teszek bele kamillát+borsmentát és a gyógyszertárba lehet kapni talán 1800ft-ért "Diapulmon" cseppet(ez kifejezetten inhalálásra van és abból kell 15 csepp).És akkor ugye fejet letakarva valami vastagabb pléddel,kb 10-15percig inhalálni.
Szia!
Nem kell sok! Egyszerre kell a három illót használni? Szerintem úgy jó inhalálni, hogy szélesebb szájú fazékban forralsz vizet. Ebbe pedig teszel pl. 2-2-2 cseppet mindegyikből. De az illóolaj minőségétől is függ a mennyiség. 2-2-2 csepp után nézd meg, mennyire erős az illata, de 4-4-4 cseppnél nem hiszem, hogy több kéne. Nem attól lesz hatásos, hogy kifolyik közben a szemed is. Plusz törölközővel takard le a fiad fejét, miután jól ráhajolt a fazékra.
További ajánlott fórumok:
- Ötletek a tüdőbe inhalálás/porlasztás útján bejuttatható regenerálókról és azok hatásairól ( gyógyszerek, illóolajok és egyéb csodaszerek )
- Melyek a legjobb, legkellemesebb illatú illatosítók, illóolajok?
- Doterra illóolajok, tapasztalatok
- Neked melyik a kedvenc illóolajod és miért?
- Tapasztalataim az illóolajokkal
- Van valakinek tapasztalata az illóolajokkal kapcsolatban?