Dolgozik valaki közületek a tatabányai ipari parkban lévő Bridgestone-nál operátorként? Ha igen, írna róla, hogy milyen? (tudásbázis)
Mármint a Tatai újságra gondolsz hogy hirdetik? Akkor jelentkezz ott. biztos megadtak elérhetőséget. Nem kell azon szüttyögni legalább hogy elmenj jelentkezési lapot kitölteni. Hanem küldesz e-mailben ha van elérhetőség.
Hát figyi az egyik ismim az tuti soron van, a másik kicsit "feljebb" talán gépbeállító féle. És tényleg jó a fizu.
De ha ténlyeg bruttó 200 akkor csapj le rá. Más gyárakban 3 műszakban 75-80ezret keresnek és folyamatos munkában. Bár ha jól tudom Bridgestone is folyamatosban melózik. De megkell próbálni.
Szia, köszi...
Nem tudom még mi legyen. Ez az év elég silányul indult nálunk, és a mai újságban (ismét) keresnek oda embereket. Azért is kérdeztem itt rá, hogy milyenek a körülmények, mert valahova el kellene helyezkednem.
Nagyon nem örülnék a több műszaknak (úgy tudom, hogy az van), mert idestova 20 éve nem dolgoztam
főállású anya voltam. De valami nagyon kellene, és ennél az volt írva, hogy a bruttó fizetés 200 ezer ft körül van.
Hát nem tudom. Az ismerőseid milyen munkakörben vannak? Mert most operátori (sm) állást hirdetnek.
Na mindegy, várok még a hétvégéig, hátha tud valaki valamennyivel bővebb infót adni, és ha más nem lesz, akkor kérek jelentkezési lapot.
És persze köszi, hogy írtál :).
Szia
Te ott fogsz melózni vagy más?
Mondjuk a Bridgestone nem a tatabányai ipari parkban van, hanem killjebb.
Nekem 2 ismerősöm dolgozik ott. Jó a fizu, voltak kinn Japánban is, vannak juttatások. Pl: melegétkeztetés, konditeremhasználat, angolleckék. Legalábbis utoljára mikor beszéltem velük még volt. (MÚlt évben)
További ajánlott fórumok:
- Honfoglalón játszik valaki közületek?
- Van itt közületek olyan aki alma alkatú?
- Használt már közületek valaki Öko-mosógolyót? Mik a tapasztalataitok?
- Dolgozott már közületek valaki kínai étteremben?Igaz, hogy koszosak és köpködnek?
- Szed valaki közületek Frontint?
- Dr. Tekse István nőgyógyászhoz jár közületek valaki Tatabányán? Tapasztalatok?