Dobálos uborka recept
25 perc
A Dobálos uborka hozzávalói:
15L viz 2L 10%-os ecet 1.5kg cukor 1.5dkg borkén 4.5dkg timso 1.5dkg citromsav 5dkg nátriumbenzoát 1 cs.bors 1cs babérlevél maréknyi kapor kis db torma mustármag 75dkg só
A Dobálos uborka elkészítési módja:
hozzávalokat alaposan elkeverjük,jol zárodo kerámia hordoba öntjük és ebbe dobáljuk az ubikat.
ne öntsd ki,jövóre is teheted bele az ubit.mehet bele folyamatosan savanyunak valo z öldség.karfiol,zöld paradicsom stb. gyogyszertárban pontosan kimérik a hozzávalokat.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: 93fdae4e9f, 2008. febr. 15. 16:30
A dobálos uborka elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.