Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Diós csokoládépiskóta recept

Diós csokoládépiskóta recept


Elkészítési idő 50 perc
Zsírszegény Zsírszegény

A Diós csokoládépiskóta hozzávalói:
5 tojás
15 deka cukor
fél csomag vaníliás cukor
2 szelet reszelt csokoládé
15 deka vaj
15 deka darált dió
4 deka morzsa
fél csomag sütőpor
barackíz


A Diós csokoládépiskóta elkészítési módja:
5 tojás sárgáját fél óráig habosra keverünk 15 deka cukorcral és fél csomag vaníliás cukorral, majd 2 szelet reszelt csokoládét, 16 deka vajat, 15 deka darált diót, 4 deka morzsát és fél csomag sütőport keverünk hozzá. Legvégül az 5 tojás keményre vert habját könnyedén elegyítjük a keverékhez. Nagyobb, hosszú, keskeny tepsibe rakva, közepesen forró sütőben sütjük. íkihűlés után két rétegre vágjuk és barackízzel töltjük. Tetejét és oldalát vaníliás cukorral bőven beszórjuk, vékony szeletkre felvágva tálaljuk.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A diós csokoládépiskóta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook