Digi tv - tudna valaki segíteni, nem tudom mi a hiba? (tudásbázis)
Már írni sem tudok
kellet-kellett akart lenni :)
Sziasztok!
Nekem azóta minden oké este hazajött sz ügyes kezem és megoldotta:))Az időjárási problémákat(ami nálunk max 10 perc volt eddig) leszámítva egyébként én nem panaszkodom a netünket(ami nem digi)viszont gyűlölöm a tempója halálos:(Az új kártya aktiválásához nekünk egy éjszaka kellet azóta minden oké(kop-kop)persze ha nem piszkálom:))
Egyébként kiváncsi lennék rá, hogy máshol is rossz a vétel, amikor havazik, vagy esik, vagy köd van, vagy vihar van....stb...
És ahogy néztem 1-2 napja egyáltalán nem stimmel néhány adónál a műsor kiírása.
Ja és az új kártyával elkezdet mostanában, hogy nézek valamilyen adót, és egyszer csak kiírja -pontosan nem tudom a szövegét- de valami olyasmit, hogy le van tíltva (mint azoknál az adóknál, ami nincs benne az árában). De aztán elkapcsolom és vissza, és megint jó.
Szóval van egy pár amatőrség.
Nekünk is megjött kb. 2 hete az új kártya. Benne volt egész éjszaka, majd egész nap, de semmi. Fel kell hívni a kis ....-ög digiseket, és akkor aktiválják.
Egyébként már tele van velük a t...-köm. Túl sokat variálnak szerintem.
Köszönöm mindenkinek a segítséget a kártya kivétel és áramtalanítás megtörtént ,de semmi:(sajna.
Belle Morte ez a bajom ,hogy egyáltalán nem tudom megnézni ha látnám amit csinálok akkor már képbe lennék én is de sajna csak hangya háború a tv szerintem dvd okés.Még abban bízom hogy szét csúszott valami a tv és digi között.Apud segítségét előre is köszönöm ha tud persze.Mindjárt jön a "főnököm":)Hátha ő is ügyes lesz.Jó Éjt mindenkinek
További ajánlott fórumok:
- Nem tudom megszerezni a Hupikék Törpikék magazin 16. számát.Még péntekig lehet kapni, valaki tudna segíteni? Elpostázná? Kifizetem!!
- 90-es évek zenéiből szeretnék válogatást csinálni retro bulihoz, de nem nagyon tudom az előadók nevét és a számok címét. Tudnátok segíteni?
- Whirlpool mosógépet kaptam és nem tudom értelmezni a használati utasítást. Tudnátok benne segíteni?
- Nem tudom eltüntetni a gyerekzárat DVD-lejátszóról, tudna valaki segíteni?
- Kaptam egy teát?! csak nem tudom mi és mire jó.Valaki tudna segíteni?
- Tudna valaki segíteni abban, hogy tudom kinyomtatni máshol az interneten megcsinált adóbevallást, ha nincs otthon nyomtatóm?