Frissítették a Digit,ami azzal járt,hogy új kártyát kaptak az előfizetők.Az új kátrtya aktiválása ütközött nehézségekbe.Ez volt a probléma több mindenkinek.
Nekem akkor ezt javasolták rakjam vissza a régi kártyát még nézem a tv és mikor fekszem le cseréljem ki az uj kártyára hátha felismeri a dekoder éjjel:))De nállam nem igy lett reggel felhivtam a digiseket majd átkellet kapcsolnom a digi sportra és ott addig nyomkodott a csajszi valamit hogy végül is sikerült nagy nehezen de kb 10 perc bizti volt:((
Akkor még azt javasolta hogy valami tiszta ronggyal kell megtörölni az uj kártyát meg be fujtam jó nagyon a dekoder nyillásán:))
Nekem is ez a problémám.Nem ismeri fel a kártyát.Próbáltam őket hívni,de nem sikerült beszélni velük.Már próbáltam kicserélni a két kártyát,hátha fordítva tettem be.Így csak az egyik készülék működik.Tudna valaki tanácsot adni?
Telefonon ügyintézővel nem sikerül beszélni,100x próbáltam.A számítógépes hang pedig azt mondja hogy várni kell 1 órát hogy felismerje az új kártyát a dekoder.Én vártam egy egész napot,de semmi.
Telefonálni kell a szolgáltatónak és ők aktiválják miközbe telefonon keresztül mondják hogy mit csinálj,ezt tapasztalatból mondom,akármi is van írva a levélbe,telefonálni kell.