Diétázók naplójai (beszélgetés)
A hét hátralévő napjait rászánom egy kis diétázásra ismételten, afféle sokként a kilóknak.
Meg ha azt nézzük méregtelenítésnek is jó lesz.
sok-sok zöld tea és ásványvíz, no meg kizárólag csak almák.
Pár hete is ha ment, most miért ne menne.
itt is vizes volt a fű kicsit.
De így h benzines mertem vele nyírni.
Az áramossal már nemtettem volna meg.
De a végén mikor az alját takarítanom kellett. no azt a hátam közepébe kívántam...még annyi szutykot.
paradicsomlevest csináltam, meg petrezselymes krumplit csirkemellfilét rántottam ki kis golyó formában.
Épp előbb végeztem a mai tornámmal, 1 órás lett.
Nagy benzines fűnyíróval füvet nyírtam. A karjaim és lábaim érzik is a hatását.
Amennyit meg ma estem, ami reggel voltam, már -20 dekám van reggel óta. Szerencsére.
mért is ne. álunk meg 2 gép van. 1 az enyém 1 pedig a gyerekeké.
még szerencse itt is h majd csak a köv havi számlába lesz hozzátéve ez a 4,5e ft.
végre feljutottam a netre.
reggel kezdte a napot hogy nincs net.
Kicseréltem az upt kábelt h biztos az a baja. Felhívom a szolgáltatót. hát nem az lett a baja.
A végén elértem az illetékest aki tud segíteni. Erre közli velem hogy modemmel csak: 790; routerrel együtt h más gépen is legyen net 4490 a beállítási és egyéb költség ha sikerül megoldani.
Mittudtam volna tenni.
Ha máskor lett volna a router-é is akkor külön-külön lett vna a költség. így meg csak a 4490-et szlázzák ki a tel. számlán.
menj csak.
holnap majd jössz. 7-15-között ittleszek.
holnap 4-re szülőire kéne mennem de nemmegyek el most. eddig mindegyiken ottvoltam még.
itt süt a nap és szemetel az eső.
Tiszta zizi ez az időjárás.
Még a ruhákat se tudom kitenni, pedig 2 géppel is mostam ma.
Mennyi idős suli. Nyáron is járni kell majd?
Jóól képzett leszel már akkor.
én meg most nyugszok lefele, mert felmérgeltek az eon-osok. jelen állás szerint 30-35e lesz az elszámoló szla. majd 20án jönnek kb leolvasni.
gyerekkoromban igen.
Azta nemigen. Sztem már nem is tudnák.
mert?
no kész lettem az étellel és a 40 perc tornámmal is.
De hogy még most is érzem a hatását.
Tegnap óta csillapodott (este volt a legrosszabb), de most ismételten elkezdtem érezni.
Este bekentem krémmel hogy kicsit csillapuljon.
Helló Csajok!
most másztam ki az ágyból, még mindig tart a fejfájásom. tegnap semmit nem csináltam,remélem már délutánra elmulik, akkor potolhatok.
No végre hazaértem.
Iszonyatosan kifáradtam. Talán a cipekedés. A derekam megérezte mindenesetre.
Tesco, kik, aldi, takko.
Jó sok időm volt az orvos után még a vonatom jött visszafele, így kibicikliztem a boltokba a vros szélén és vásároltam pár dolgot.
Találtam egy édes kis fekete fölsőt, 40/42-eset meg is vettem egyet. Ha belegondolok hogy régen a 48/50-es ruhákat vásároltam. most meg...
Meg vettem hozzá egy csini fekete hajpántot, apró cillámok vannak benne.
No a fölsővel... szupi nagyon.
sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok mindenkinek.
Ma csak 4 után leszek, mert fél 4-re fodrász a gyerekeknek; előtte meg orvosomhoz kell mennem rákszűrésre és éves vizsg-ra.
Ismét -20 deka; így már csak 96,7kg
Ezzel a mai méréssel összesen eddig -17,2kg-nál járok. szuper.
jöttem.
Még mindig fáj a fejem.
sziasztok.
Ittvan valaki?