Diétás borzaska süti receptje
30 perc
Kalóriaszegény
A Diétás borzaska süti receptje hozzávalói:
40 dkg rizsliszt
6 dkg kukoricaliszt
15 dkg Liga margarin /ez laktózmentes!/
15 dkg fruktóz /vagy édesítő/
1 tojás
1 dl tej, laktózmentes vagy rizstej /de a víz is jó/
1 teáskanál szódabikarbóna
50 dkg alma /héjastól lereszelve/
10 dkg dió
10 dkg diétás barack dzsem
őrölt fahéj
pici só
A Diétás borzaska süti receptje elkészítési módja:
a liszteket összekeverjük a szódabikarbónával, sóval összemorzsoljuk a margarinnal hozzákeverjük a fruktózt összedolgozzuk a tojással és a tejjel a tészta 1/3 részét cipóba formázva betesszük a hűtőbe a többi tésztát kikent tepsibe simítjuk és félig megsütjük megkenjük a baracklekvárral rátesszük a kissé kinyomkodott almát, megszórjuk fahéjjal rászórjuk a durvára vágott dióval nagylyukú reszelőn ráreszeljük a maradék tésztát visszatéve a sütőbe tűpróbáig sütjük
kockára vágva tálaljuk, esetleg megszórhatjuk fahéjas fruktózzal
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: ca43169457, 2014. aug. 14. 11:22
A diétás borzaska süti receptje elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.