Szilvás lepény (update 2) recept
A Szilvás lepény (update 2) hozzávalói:5 tojás
200g fruktóz
vagy édesítőszer
200 g margarin light
200g tk
liszt
pici szesz
1 csomag vaníliás fruktóz
szilva
és fahéj esetleg
A Szilvás lepény (update 2) elkészítési módja:
Felverem pici fruktózzal az 5 tojásfehérjét, majd a sárgákat, a fruktóz maradékot és a margarint jól kikeverem, beleteszem a szeszt, én ánizspálinkát löttyintettem bele, és fahéjat, aztán jól elkeverem. Belekeverem óvatosan a tojáshabot, és a lisztet. Olajozott, lisztezett tepsibe teszem, és jól megrakom szilvával, előmelegített sütőben megsütöm, ha kész megszórom vaníliás fruktózzal. Fini lett.
Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei
A receptet beküldte: Timcsi80, 2006. máj. 6. 16:29
A szilvás lepény (update 2) elkészítési módja és hozzávalói.