Diétában mi jobb utolsó étkezésnek? Sovány túró vagy fehérjeturmix? (beszélgetős fórum)
Ne legyél már lüke, idd meg, nehogymá' kidobd :)
Az a kb. 5 gramm plusz szénhidrát, amivel ebben adagonként több van, mint mondjuk a legdrágább fehérjében, semmit nem fog csinálni, se lefekvés előtt, sem máskor.
köszi :)
tudom, hogy gáz, hogy ilyen szakaszosan diétázom, de a legutóbbinál, ami tulajdonképpen az első volt, 100wpp-t használtam, azt nagyon szerettem, edzés után ittam, csak most ugye ezt kaptam, aztán mondom akkor már elhasználom, ha pedig legközelebb veszek, szerintem ismét azt
aha, értem:)
hát én ilyen tízórai-uzsonna helyett enném, de nem lesz semmi bajod akkor sem ha a vacsorát váltod ki vele, bár elég sok benne a szénhidrát :)
figyi, nyugodtan egyed ha már megvan, csak szerintem legközelebb ne ilyet vegyél, ennél sokkal jobb összetételű készítményeket tudsz venni (most teljesen mindegy, hogy melyik gyártótól, kb mindegyiktől)
" Lassú és gyors felszívódású fehérjék egyaránt megtalálhatók az Ultra Loss Shake protein-mátrixában. Ez azt jelenti, hogy a shake-ben található kiváló minőségű fehérjék azonnali és folyamatos energiát biztosítanak izmaidnak."
Jajj... Ha lassú és gyors felszívódásút is tartalmaz, akkor mitévő legyek? :D
Hát ez lesz, köszi.
Amúgy ezt a csomagot ajándékba kaptam, dehát most nemtom mit csináljak így a fehérjével. :/ Lehet nem is a legjobb.
hát edzés után gyors felszívódású fehérje kell.
meg megint más lenne ideális arra, hogy egy étkezést helyettesíts.
de én nem vennék ilyeneket "csomagban", meg kb semmi olyat ami nagyon rózsaszín dobozban van.
a legegyszerűbb, ha bemész egy táplálékkiegészítős boltba, ott elmondod mit szeretnél, és segítenek.
a legjobb meg az, ha utánaolvasol, és eldöntöd te magad hogy neked mi kell :)
túró.
vagy ezt helyettesíteheted lassú felszívódású fehérjeporral (kazein).
További ajánlott fórumok:
- 30 napos fogyókúra fehérjeturmixszal az életmódváltásért
- Hogy tudjátok megállni hogy ne egyetek kenyeret, sütit? Ha ezeket elhagyom az már fél siker a diétában.
- Miért hízom? Minden nap edzem 1 órát, edzés után fehérjeturmix, napi ch fogasztásom 100 g körüli. Június óta mégis híztam 43, 5-ről 45-re.
- 60 napig ki kell bírni - 2013. február 20-tól ki tart velem a diétában?
- Biotech fehérjeturmix jó a fogyáshoz és izmosodáshoz?
- Sztóma esetén mire kell odafigyelni az étkezésnél, mit lehet enni?