Biotech fehérjeturmix jó a fogyáshoz és izmosodáshoz? (tudásbázis)
Szia!
Az L Carnitin hatása erősen vitatott,edzés előtt kell bevenni 15-30 perccel attól függ,milyen az állaga.
Fogyni és izmosodni,nem igazán lehet egyszerre,vagy az egyik vagy a másik.El el dönteni mi a fő cél,jelen esetben a fogyás,ami izomvesztéssel jár,erre jó a gyors felszívódású protein por,amit edzés után ajánlott meginni.lyet mindenképpen szerezz be,ha edzel.
Lassú felszívódású proteinporral meg étkezést válthatsz ki pl vacsorát,de erre kitűnő a zsírszegény túró is.
A testépítők úgy csinálják,hogy először tömegelnek,izmot építenek magukra,ilyenkor enni kell,feltölteni az izmokat ch-val ami energiát ad,miután felszedtek bizonyos mennyiségű izmot,elkezdik a szálkásítást,ami a testzsír lepucolása az izmokról.Ezért írtam,hogy a kettő együtt nem megy.
Én márciusban fejezem be a tömegelést,most szálkásítok. 50,3kg vagyok most és 48-49kg a nyári súlyom.
Remélem segítettem valamit:-)
Az L-carnitin tényleg segít,nekem abból bioteches van,finom is(narancsos). Viszont a fehérjéi kicsit túl vannak árazva,érdemesebb pl. innen rendelni:
[link] (ahol én lakom ott van boltja,a barátom mindig ott vásárol,azért ajánlom)
Lásd: biotech jobb minőségű fehérje (nitro gold) 3999 Ft/ 500 g / kb. 15 napig elég
mutant whey fehérje 19.500 ft/4,5 kg
Jó dolog a protein, magam is fogyasztom. Én a myprotein fehérjéjét iszom. Abban tisztán csak az van, se cukor, se aszpartam se semmi oda nem valo dolog. Viszont a turmix mellett figyelmi kell a napi ételeiddel elfogyasztott fehérjemennyiségre is, mert ha az nincs meg a megfelelő mennyiségben hiába iszol te turmixot, nem fogsz úgy formásodni.
L-karnitin is mehet, edzés előtt fél orával, de érdemes olyan edzésformát választani mellé ami mellett ér is valamit. Szoval 1 kg- sulyok emelgetéséhez szerintem se a fehérje se az l-karnitin nem kell, felesleges és haszontalan.
Fokozatosan érdemes egyre nehezebb sulyokat használni. En fél kg-rol kezdtem most tartok 5 kg-s nál kézisulyzoban, de ezt több honap alatt értem el.
Sulyos edzés után mehet az aerob vagy kardio edzés is.
Majd utána fél orán belül a fehérjeturmix! Nem tejjel, mert ugy nem szivodik fel teljesen, tehát pénzkidobás. Szigoruan vizzel keverve csak!
A diéta hatékonyságát nem fogja befolyásolni!
Ha jól diétázol, nem kell ez a kapszula, ha nem jól kajálsz, nem fog csodát tenni! Magyarul: pénzkidobás
Vegyél fehérjét, vitaminokat, esetleg L-karnitint.
Pont!
L-karnitin nélkül is fogyni fogsz, ha jól eszel, edzel!
Ha akarod, szedhetsz, de nem létfontosságú!;)
Jajj, nem Neked szántam, hanem a fórum indítójának.;)
5,5 kg nagyon jó!:)
És idő is kell hozzá.
3-4 hónap edzéstől nem fog megtörténni a csoda!
Annyitól tuti nem!;)
7-8 kg azért kellene karonként!:)
Kis ugribugritól és lepkesúlyzóktól nem leszel izmos!
Én még nem hallottam olyan táplálékkiegészítőről, ami feszülté tesz!:)
Max. a diétázás tud ilyet!;)