Társ a fogyáshoz (beszélgetés)
én csak kb. 5 kg - tól szeretnék megszabadulni , adnátok tanácsot ? a baj az ,h. anyagilag rosszul vagyok ellátva és a legtöbb diéta súlyos pénzekbe kerül....
Melyik kevésbé rossz izű ?
Sziasztok!
Lenne valakinek kedve Budapesten belül edzeni járni?
Sziasztok!
Régen jártam erre.
Nagyon jó eredményeim vannak, 5 kg-nál tartok,
pedig nagyon sok zavaró tényező volt és még lesz is.
Két hónap alatt csak lemegy az a fránya 5-6 kg.
Szia én is utoljára jelentkezem 2 hete kezdtem el diétázni 71,3kg -rol indultam most 69 vagyok !Van még 9 kilom sok sikert neked a továbbiakban ,ha elérem a 60 at beirom az eredményt !
Sziasztok! Gondoltam ma még jelentkezem...(10.nap) tartom amit elkezdtem eddig jól megy a diéta ami életmódváltás is egyben. 72 voltam ma 70.3-at mértem,jól eszem, sportolok..Nem adom fel,ezúttal NEM!!! további sok sikert mindenkinek :)
Ugylátszik ketten maradtunk ...
Sziasztok!Hogy telt a hétvége?
Szo-Vas.mozgàsilag:pihi
Kaja jó...
Tudom tartani az önkontrollt.
Nem vagyok éhes,nem is kivànok nehéz kajàt...
Van itt valaki,vagy bezàrjuk a fórumot?
Sziasztok ,én is tartottam magam mindenhez kivéve a torna az elmaradt 2 napja ,de ma bepotolom ,ugy érzem megvan most bennem a kitartás hogy egy honapig vagy tovább igy étkezzem !nem éhezem én sem és rájöttem mennyire kis adagoktol is jol lehet lakni !Tegnapi reggeli :teljes kiörlésü kenyér kávé ,ebéd párolt hal céklasaláta ,vacsora natur csirke kelbimboval !Hajrá csajok ,két hetente fogom magam mérni ,tehát 1 hét mulva leirom mennyit fogytam :)szép hétvégét
Halihó TÁRSAAAAAK!
Mai nap is eltelt "fogyiilag" :D
Még a hétvége van hátra ééés az első hét letelt....
Jól birom,nem éhezem...
Candee,agresszor,Czinke, Júliusi,claudia24?
Jó hétvégét! Kitartás
Te jol birod ügyes vagy nagyon ,nekem a torna ma elmaradt !Reggeli kávé teljeskiörlésü piritos ,ebéd grillezett mozarella párolt répa ,vacsora gyümölcs ,natur joghurt ,én a vacsorát mindig 4 elött elfogyasztom 2l viz belecsavarok egy citromot minden nap !
Nagyon ügyi vagy:))Én voltam az edzésen, nagyon kemény volt, szerintem holnap lábra se tudok majd állni:) De holnapután rátornázok:) Jól sikerült ez a pár nap,eddig egész tarthatónak tűnik, remélem sokáig kitartok! Cigizni se cigizek hétfő óta, első két nap rossz volt nagyon, de most az is tűrhető:) Átveszem az irányítást a testem felett végre:))) Többiek?
Sziasztok!Ma is bejelentkezem...
eddig jól bírom.Sanyargatás nélkül megy,csak eddig lusta voltam odafigyelni.
R:kávé,majd torna után cékla,répa,alma smootie
T:banán,ananász,dió
E:párolt brokkoli 3főtt tojás
U:kávé,1szelet kalif.paprika padlizsán krémmel
V:maradék brokkoli,ajvárral,pici sajtkockákkal.
Mozgás:Zóna 2 kardió intervall..
hajrá mindenkinek!!!!! :D
Sziasztok :) Bárcsak 24 lennék de már 29 vagyok :)Gyümölcs nekem nem vált be estére ,savat csinál és nem engedi emészteni a gyomrot ,csak ernyed a gyomorban ,ha nagyon éhes vagyok elrágok egy répát este !
Sziasztok Én ketogén diétàzom 4. hete.Szivesen beszàllok egy csapatba.Esetleg nyithatnàl egy klubbot.Ugyan a diétàk különböznek de a cél ugyanaz :) Lefogyni !
Sokat ne mert ugye egészséges dee cukros úgyhogy fogyi szempontjàból nem a legjobb de 1 nem vészes.Èn pl de eszem a gyümit bàr ha dinnye szezon van eszem egésznap annyira imàdom :D
Sült zellert csináltam már nem volt rossz. Mit lehet még a zellerből készíteni ami finom?
Korán fekszek le, ezért is volt baj, hogy mondjuk hazajöttem ettem, 8kor meg már lefeküdtem.Nem volt ideje a kajának megemésztődnie és csak rakódtak rám a kilók. Tegnap 5körül megettem az ebédem maradékát(husi,zöldség) aztán 7körül ettem narancsot meg grapefruitot.Így ha éhes is lettem volna inkább alszok:) Nem gáz este gyümölcsöt enni?
Claudia a neved mellett a korod van?:) mert én is 24éves vagyok, akkor totál ugyanazok a paramétereink:D
Vasárnap kezdtem.
Napi 3-rom árpa formula, uborka néhány szelet gépsonka.
Elliptikus 40 perc, vibrációs tréner 30 perc,kondigéppel még 20 perc.Hétfőn kezdek egy 4 napos léböjtkúrát.
Ja és 72kg voltam hétfőn.
Én 10-12kg de a 10 biztos.
Centiket holnap mérek 170cm magas vagyok.
Sziasztok nekem is ma volt a harmadik napom :)Candeee én cm ben és kiloban is ugyanannyi vagyok mint te :) 10 kilot szeretnék fogyni remélem a kitartásom megmarad legelább egy honapig !Neriman te mennyit szeretnél fogyni ?
a 3. nap is PIPA.
Tudom ez még annyira nem sok,de nekem ez is öröm.
regg:zöld turmix banánnal bébi spenóttal
tízórai:ananász,alma
eb:vegyes sali füstölt makréla darabokkal citrommal
Uzs:kávé
vacsi: alma kockák sajtkockákkal
mozgás:PÉ:Z1 kardió intervall+Z1 has popsi
Jó volt :D
Üdv.neked is gyere bátran....
minél többen "Társulunk" annál jobb :)
Szerintem jó a vacsi terved, a mozgással finoman,jól esésig ha sokat kihagytál,mert akkor kedved és erőd lesz folytatni.Ha meghajtod magad nehogy lesérülj,vagy rosszulégy.HAJRÁ
Sziasztok!Én is szeretnék csatlakozni:) 165cm vagyok és 70kiló körül :S 8-10kilót szeretnék fogyni nyárig! Régebben rendszeresen tornáztam de egy éve nem nagyon, újra rá akarom magam venni a mozgásra! Holnap megyek egy csoportos edzésre az lesz a kezdés, biztos meghalok majd, és rájövök majd milyen gyengusz vagyok, de kell a pofon :D Vacsira valami tipp? Jól laktam az ebéddel :(csirkemell, párolt zöldség) de valamit akarok majd enni, h reggel ne akarjak éhen halni. Natúr joghurt fagyasztott málnával?
Ügyesek vagytok!
Én is egész jól haladok, nem bűnöztem ezalatt a néhány nap alatt...
Nekem mozgás tegnap Sparowboag volt..
Köszönöm :)kiprobálom !Nekem a reggeli kávé ,teljes kiörlésü kenyér 1 szelet sonka paradicsom ,ebéd:natur csirkemell vegyes salátával fött zeller vacsora amit 4 elött megettem az pulyakamell sonak paprikával és 2l citromos viz egész nap ,több nem megy sajnos :)torna Réka 45 perc!
További ajánlott fórumok: