Segítség a fogyáshoz: Saxenda (beszélgetés)
Sziasztok,
Van aki tud olyan orvost aki felírja a receptet?
Köszi a választ.
Soha nem szúrnám magam ,vannak erre sokkal kíméletesebb módszerek ,Pl étvágyat csökkentő Spray .Én már ezt használom vagy 2 éve.
Mellékhatások nélkül kíméletesen fogyaszt és 100 százalékban természetes.Nyelv alá fújva azonnal a véráramba kerülve 98% hatásfokkal.
Nem ismerem, de a leírás szerint "a központi idegrendszerre hatva csökkenti az éhségérzetet és fokozza a teltségérzetet".
Ha korábban nem működött a nálad a kalóriamegvonásos módszer (sok embernél nem működik), miből gondolod, hogy ha gyógyszer segíti a kalóriamegvonást, akkor fog?
Ha még nem tetted, szerintem érdemes lenne egy endokrinológiai kivizsgálást elvégezni (pajzsmirigy, IR, PCOS stb. irányába), ha minden rendben, akkor anyagcsere-tipizálást.
Sportolsz valamit? Nekem például sosem sikerült csak diétával fogynom, csak akkor, ha sportoltam is, de van, aki simán lead több tíz kilót csak diétával.
Jó szöveg. Te forgalmazod? Van 50%os árcsökkenés tudsz róla?
"Fogyókúra, edzés — egyáltalán nem nélkülözhető"
de bizony! Az életmódváltás! Az nem nélkülözhető! A fogyókúra és a csodaszerek mind egy nagy marhaság!
Szia!
A Saxenda mellett fogyni fogsz, viszont ha abbahagyod, újra hízol..
Bocsáss meg, nem jártam erre azért nem válaszoltam.
A magam feje szerint étkezek, ahogy a több éves tapasztalat hozta. Nincs tiltólistám, mert a tiltás bennem feszültséget generál. De kitapasztaltam mi az ami segíti a fogyást nálam. Ami nagyon nem használ inkább árt azt is megeszem met nagyon szeretek 1-2 dolgot, és megnyugtat ha legalább 3-4 hetente eszek olyat is.
De olvastam is a témában hozzértő emberektől. Az okoskodó oltogatások nem tudták a kedvem szegni, és a kéretlen tanácsokra sosem hallgattam.
A kalóriákról: Ha megeszel 200 kalória szénhidrátot híni fogsz, ha ugyanennyi fehérjét, fogyni. Tehát a kalória számolgatás megbukott, ennek ellenére számolgatják egyre többen, ezzel egyenes arányban nő az elhízottak száma. De egybe számolnak mindenféle kalóriát. Ezen nem vitázok, ne is próbáljon vitát provokálni senki.
Sziasztok!
Én január közepe óta használom a Saxendát, most tartok mínusz 30 kg-nál. Nálam nem okoz mellékhatást szerencsére. Nem olcsóság, ez a hátránya :/ 1200 kcal/nap diétát tartok mellette, illetve este hat után nem eszem, és igyekszem a 160 g ch alatt maradni minden nap. Más megkötés nincs, így megy lefelé a súly. Mellékbetegségeim nincsenek.
Nem tudom, itt jártál-e, de van a facebook-on egy nem is kicsi (majdnem 5e tagos) tapasztalati csoport, ott több sikerrel fogsz szerintem járni, mint itt. :)
Ha minden rendben, akkor miért nem tudsz lefogyni ? Kb. 15 éve én is szedtem egy csodaszert a fogyáshoz, akkor kb. 20000 Ft volt, és egy dekát se fogytam tőle. Megfogadtam, soha többet !
Életmódváltás a megoldás ! Egy csoport is van itt a hoxán, olvasgass ott egy kicsit !
Végigolvastam a teljes tájékoztatót hozzá. Én ezt tuti nem adnám be magamnak. Pedig én is csak vér és verejték árán tudok a hülye hormonjaim miatt fogyni.
Hacsak nem az életed múlik a kilók leadásán, szerintem ezt ne.
Minden irányból ki vagy vizsgálva? Hormonok? (nem csak az alap pajzsmirigy, hanem pl női hormonok egyensúlya? nálam ez a gond) Agyalapi mirigy? Emésztésed rendben működik stb?
Olvasgattam erről a Saxendáról.(Eddig nem is hallottam róla.) Nekem ez túl veszélyesnek tűnik, én nem mernék ilyesmit szedni. Az egészségemet senki és semmi miatt nem tenném tönkre !
Kivizsgáltattad magad ? Pajzsmirigy rendben ? Klimax nem jön még ? Egyéb hormonális probléma ?