Bizarr ötletek fogyáshoz (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Bizarr ötletek fogyáshoz
Nem ez az egyetlen cikke a fórumkiírónak, ha törölte is magát. És szerintem ezek jópofa ötletek voltak. Egymagában persze egyik sem válik be, csak kiegészítőként. Pl. a balkezes evés, ami sokunknak tetszett. Ha az ember fogyózik, akkor nem fog sütizni, hanem a fogyókúrás ételét eszi meg lassabban. Akkor viszont tényleg jelez a szervezet. Biztos mindenki volt úgy, hogy félbe kellett hagynia az ebédet pár percre, és mikor visszaült, már nem is kívánt annyit, nem volt olyan éhes. A gép előtt ülő srác szerintem nem a szervezete jelzéseire figyelt, csak mechanikusan evett.
Még egy bizarr példa, egy régi viccből: amikor valaki ősi kínai recept szerint fogyott le: semmi mást nem evett, mint húslevest - pálcikával :)
Vattapamacsot???
Naneeee! Sikítani tudnék az ilyenektől!! :P
En tenyleg azert szeretek/szoktam reagalni forumokra, kerdesekre, stb, haaaatha vkinek hasznos barmi is belole.
Ha mar csak egy dolog megfogan, az is megeri...
Az ilyen himi-humi forumozokrol meg van velemenyem, de sztem mindenki tudja, mire is gondolok :-S
Nincs ebédlőm...
Nem szoktam teríteni...
Egész alakos tükröm sincs...
A fiam gyakran eszik bal kézzel és lassan (mert közben játszik a gép előtt), mégis az egészet megeszi, amit elé tettem. Azaz az ő agya nem jelez 20 perc múlva. Ennek ellenére sincs túlsúlya.
na, ilyet se hallottam meg... :-D
ez tenyleg eleg bizarr... :-D
:))) Csak azert kattintottam a cikkre (forumra) mert azt hittem, ujra talalkozom azzal, amit minap olvastam...miszerint narancslebe aztatott vattapamacsot esznek, hgy fogyjanak -na, az bizarr! Ezek kozul tobb jo otletnek tunik, s bar szeretema kek szint, de a konyhaban sikitanek tole :))
Hajra mindenkinek hatha vmelyik bevalik.
(Amugy vannak olyan mozgasformak es tornak is ,ami mar a "bizarr" kategoria... Ha olyan az edzo :)))