Diéta mellett mától torna. A napi mozgás úgy kimaradt.... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Most olvastam hogy a stressz is befolyásoló tényező:(
A napi 2-3 liter vízre viszont oda kell figyelnem!
Egyelőre sajnos erre nincs pénzem. Néztem a személyi edzőket, nagyon drága.
Meghát a nulláról indulok, rég mozogtam, először próbálom itthon csinálni, aztán, ha kicsit jobban megy, akkor talán.
Még csak most kezdted, idő. 1000 kalória viszont borzasztóan kevés 😕
Én anno személyi edzőhöz jártam, ő állította össze az edzésemet és adott étkezési tanácsokat is.
Igaz én nem fogyni, hanem erősödni, tömeget növelni mentem, de ez első 1-2 hónap nekem sem hozott eredményt, inkább hájasodtam ami meglepő volt, viszont 6 hónap után a fitneszmodell kategóriába tartoztam már, gondolom akkora állt át a szervezetem. Utána vissza kellett venni a tempót, túl sok lett az izom.
Szóval keress egy szakembert! De tényleg, aki rádszabja az étkezést, mozgást, látja hogy hogy alakulsz és változtat ha kell.
Csináljátok.
(hajrá)
További ajánlott fórumok:
- Gerincproblémák mellett milyen mozgásformát ajánlanátok diéta kiegészítésére, ami nem terheli meg a derekat?
- Melyik diéta válik be jobban a Dukan vagy a 90 napos (mozgás mellett), esetleg más?
- Milyen mozgást végezzek diéta mellett, ha nem akarok izmos lenni?
- Munka és suli mellett, hogyan lehetne egy kis mozgást beszorítani a hétköznapokba?
- Mozgásterápia kerekes székbe kényszerült mozgáskorlátozottaknak - Milyen lehetőségek és eszközök merülnek fel a gyógytorna mellett?
- Valaki próbálta már a citromos- almaecetes vízet? Van valami hatása? (persze diéta, és mozgás mellett)