Diákmunka (beszélgetés)
MUNKALEHETŐSÉG! Bp. 11. kerület, 4-es metró vonalán a Bikás Parknál!!!!
Sziasztok!
A Biztosítás.hu novembertől nappali tagozatos diákokat keres irodai asszisztens pozícióba (legalább 20 óra munka/hét).
Ha szorgalmas, precíz, nyugodt, csendes személyiség vagy és érdekel a munka, küldd el az önéletrajzodat a szabados.agnes@biztositas.hu címre.
Én a diáknavigátorhoz és pannonwork-höz vagyok beregisztrálva, a diáknavigátort csak ajánlani tudom, a másikat viszont nem ajánlom.
Először is nézzétek meg az adott szövetkezeteket majd azt, hogy melyik hova közvetít diákokat és ez alapján válasszatok.
Szia!
Aktuális diákmunkákat gyűjtő oldal: jobozz.hu
sok sikert a munkakereséshez bár nyáron szerintem elég nehéz sajnos.
Tud valaki valami iskolaszövetkezetet ahol korrekt diákmunka van? a kisfiam nyáron dolgozni szeretne. 16 éves lesz. Előre is köszi
Egész túlélhető volt az 1. nap. :) Sokat segít hogy jó a társaság (diákok vannak rengetegen körülöttem), és hogy normálisan álltak hozzánk már az első napon. Egyébként napi 8 órát kell dolgoznunk, és kapunk reggelit meg ebédet, így van 2 szünetünk. Annyira már nem érzem rossznak. szerintem korrekt.
Igy igaz.
El kell fogadni mindenképpen.
Az csak egy dolog.
Van ahol sokkal kevesebbet fizetnek, de akad ahol jóval többet.
Hát ezt nem tudom honnan veszed??
[link]
De a kérdező nem diákmunkára megy hanem teljes állásba, ha jól értettem, és arra szégyen ez a pénz!
Jól olvasd el a szerződést. Inkább kétszer. Ha nem értem valamit, kérdezz rá udvariasan, hogy "lehetne erről részletesebben"? Az igen, a nem, a határidők, az összegek, bruttó, nettő, mindegy, szabadnapok, beosztás, fizetési határidő, stb. Fogsz néha fura dolgokat látni... az is lehet, belepirulsz vagy szégyellni fogod magad. Nem baj! A lényeg az, hogy csak a mai napot kell túlélni, aztán jön majd a következő. Mindig gondolj arra, hogy miért dolgozol. Aztán eljön az a nap is, amikor megkapod a fizetésedet. És azalatt a néhány perc alatt fogod érezni, hogy MA PÉNZÉRT DOLGOZTAM!!!! És akkor visszagondolva már könnyebbnek is érzed. Aludj minél többet, egyél, igyál, mert a munkához energia kell, nem pedig Hamlett szelet. Ki fogsz dögleni, de túl fogod élni! Erre programozd be magad! Jó éjt, holnapra egy nagy zsákkal! és majd jelentkezz - ha bírsz -, ha nem sózsákként dőlsz az ágyba.
De ha aláírtam egy szerződést nem léphetek ki csak úgy, nem? :S ez nem így megy..
Ha azt nézzük, hogy van aki 350 ft órabérben kapál a tűző napon, és abból is levonnak. Nem rossz.
Vállald el, és ha gondolod keresgélj...ha találsz jobbat váltasz..
köszi az építő hozzászólásaidat :))
igen de ez egyértelmű, ha kell a pénz akkor nem vacilálsz, ezt meg tanácsnak hívják :) elvégre erről szól a fórum... nem?? XD
Csak kíváncsi voltam olyanok véleményére akik tapasztaltabbak... Elvégre erről szól egy fórum nem?
azt írod h nagyon kéne amunka... innentől nem kérdés szerintem!
2 éve dolgoztam asszisztens-recepciósként egy irodában. Nem diákként, hanem felnőtt fejjel, diplomával. 400 Ft-ra jött ki az órabérem (ha 20 munkanappal számolok, de volt 22 napos hónap is)...
az jo h heti 5 nap,de nem mindegy mikor,én 3 emeletesben dolgozttam de lépcsőztem egy csomot,azon kivül mindenben segitenem kellett,ami csak adodott,volt h konyhán is. Fogadd el a melot tapasztalatnak jó,én holnap megyek
Diákmunkáért mindenhol 449 ft-ot fizetnek óránként, ez a jelenlegi minimálbér...
Hát az már tényleg elég rossz vicc..
Nekem baráti körben a max. 600. És az is recepciós és hasonló állás, ami már tavasszal le lett beszélve. De van aki 300-350-ért dolgozik strandbüfében, még 40 fokokban is. Szerintem az a vicc.:S
Hát ennél kevesebbért nem nagyon nyűglődik már manapság senki, normális esetben.
Azért én napi 10 órás, fizikai igénybevételt kívánó melóért szánalmas összegnek érzem, akkor is , ha diák.
Igen, elég alacsony összeg, de jobb, mint a semmi. Elsőre megteszi. Legfeljebb otthagyja.
Szerintem fogadd el, nyár közepén már elég nehéz egyáltalán bármilyen diákmunkát is találni, másrészt Bp-n kívül átlagban ilyen órabérek vannak.
én is annyiért dolgozom, és hidd el hogy van aki ennél kevesebbért nyöglődik napi 12 órában... szóval nem rossz, pláne, hogy nem is nehéz munka! :)
Ez a pénz vicc egy teljes állásért!
Diákmunkára is már 600-1000.-ft között fizetnek
Hát nem egy magas összeg, még diákmeló kategóriában se, de szerintem fogadd el.
További ajánlott fórumok: