Devizahitel és párkapcsolat (beszélgetés)
Szerintem a mai világban sokkal nehezebb egy kapcsolatot szinten tartani. Ha van hiteled, kimész melózni, család marad. Sosem látod őket, ez is megnyomorítja az embert. Szinte minden ismerősöm Németországban vagy Ausztriában melózik. Az is akinek 2 gyereke van. A kés fiú éves szinten ha egy hónapot látja az apját sokat mondok.
Saját erőből ma átlag emberek ( nem politikusok és bizonytalan eredetű jövedelemmel bíró vállalkozók) nem képesek saját lakást ebben az életben összeszedni.
Úgy szomorú ez ahogy van.
Szép napot kívánok . Végig olvastam a hozzászólásokat. Nem igazán tudok minddel azonosulni. Akinek nincs devizaalapú hitel a nyakában, az ír ilyen véleményeket és neki azt kívánom,hogy ne is tudja meg soha,
milyen is a devizahitel.Óriási különbség van a Ft. hitel és a fent említett csalás között.Csak egy különbség: Soha nem jár le. Még az unokáitok is fizetni fogják a lakás vagy autóhitelt.A törlesztőrészlet meg csak emelkedik. A kezdeti 30-40 ezer Ft-os részlet most is már 80-90 ezer Ft./hó Most akkor gondoljuk végig. A legőszintébb és legszorosabb kapcsolatot is megkeseríti az állandó pénztelenség és nélkülözés. Igen , nagyon is próbára teszi a legszebb emberi kapcsolatot is.
Szerintem ugyanannyira mint egy forint hitel, munkanélküliség, betegség.
Ahol ez az indok a veszekedésre, szakításra, ott a kapcsolat nem is működik.
Mi koze lenne a kettonek egymashoz???
Teljesen mindegy, hogy deviza vagy sem.
További ajánlott fórumok:
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Mennyire tudja tönkre tenni egy előházaságból hozott gyerek az új párkapcsolatot?
- Ismerős vagy rokon, aki a devizahitel miatt utcára került
- Nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő férfi a párkapcsolatban
- Lefeküdtem egy párkapcsolatban élő férfival. Hogy kerüljem el a lebukást?