Délután óta egy igen erős szúrást érzek a bal mellkasomban a mellem alatt. Mi lehet a baj? (tudásbázis kérdés)
Szép napot mindenkinek!:)
Remélem jobban vagy?
Sajnos, ezt a fiamon tapasztaltuk a rohammentő vitte el!
Ott Cataflánt kapott,és kiderült végül, hogy a rekeszizmok begörcsöltek.
Visszavezethető volt, olyan mozdulatokra, amit soha nem szokott tenni, és meghúzódtak, amik iszonyatos fájdalomhoz vezettek, és mindenki csak a legrosszabbra gondolt!:(
Ezt, csak ezért írtam le, hogy bizony vannak megtévesztő dolgok, amik olyan hatást váltanak ki, hogy talán a szíve….:((((
Most vajon, hogy vagy, nincs-e ilyen a háttérben, gondolj vissza?
Jobbulást!:)
Én
:-)
Jó éjt neked is.
Holnap írj ha tudsz és jobbulástneked.
Megprobalok egy kicsit lepihenni ameddig a parom itthon nem lesz. De szerintem kell telefonalni vagy bemenni mert mult semmit. Köszönöm a biztatasokat legalabb most tudom körubelul, hogy mi a bajom eddig elkepzelni sem tudtam volna.
Jo ejszkat mindenkinek!
Na az is nagyon fájdalmas.
Ez nekem is volt egyszer de én mozdúlni sem tudtam.
Vagy beszorult a levegő a mellkasban,most olvastam a googl-ban.
Jobbulást
További ajánlott fórumok:
- Fáj a mellkasom, lehet gyomorégésem van mit csináljak?
- Néha dobog a szívem nagyon gyorsan, fáj a mellkasom, és nyom az egész. Ez mi?
- Mennyire baj az, ha a tegnap esti gyógyszer nem ment le tökéletesen és kellemetlen "fájó" érzést érzek a mellkasomban?
- Mitesszerek, pattanások, és kitágult pórusok a hátamon és a mellkasomon. Mit tehetnék ellene?
- Állandóan folyik az orron, ha köhögök úgy érzem kiszakad a mellkasom, és délutánra jobban kéne lennem, segítsetek mit tegyek?
- Már napok óta fáj a mellkasom, a 2 mellem között. Úgy tudom leírni, mintha izomláz lenne, de nem az...