Mennyire baj az, ha a tegnap esti gyógyszer nem ment le tökéletesen és kellemetlen "fájó" érzést érzek a mellkasomban? (tudásbázis kérdés)
Szerintem ez a fájdalom, amit leírtál nagyon hasonlít arra, amikor terhesen visszajön a sav és marja a nyelőcsövet. Afféle savas felmaródás lehet.
Nekem végül magától eltűnt.
A fájdalom sugározhat még a hátba is.
Milyen okból vetted be a gyógyszert? Nem lehet, hogy teljesen más miatt fáj, ahol fáj, és semmi köze a gyógyszer lenyeléséhez?
Ha a gyógyszer okozza, lehet kicsit megsértette, a nyelőcső azon részét, ahol fáj. 2-3 nap és elmúlik, próbálj meg folyadékot kortyolgatni, hátha jobb lesz.
Kapszulákat, filmtablettákat sok vízzel kell bevenni, erre a betegtájékoztató is figyelmeztet.
Ilyenkor az történik, hogy kicsit letapad a nyelőcső alsó részén, aztán elindul, de a helyét még egy ideig érezheted. El fog múlni :)
Ártani nem árt.
Jobbulást! Előző hozzászólók már jól leírták, nem tud az ott nem feloldódni, ha csupán nedvesség éri szétmállik a tabletta, és oldódik a kapszula.
Tegnap este óta? Az már elolvadt, csak lehet, ahol megakadt,kicsit ott most érzékeny, de elmúlik.
És ne figyeld! :))
Lement az már, ne aggódj!
A mellkasi fájdalom meg simán csak a para...
Nem tudtam valahogy rendesen lenyelni,de elméletileg lement már rendesen különben már orvosnál lennék vagy valami csak marad utána ilyen kellemetlen fájó érzés a melkhasomnál. ilyenkor mi a tehendö? (nagyon félek hogy mi lehet a baj.)
(lehet hogy rossz helyre irom de segitséget szeretnék kérni.)
További ajánlott fórumok:
- Mindent a Sotret gyógyszerről!
- Ismeritek a Roaccutan gyógyszert? Mik a tapasztalatok?
- Mi az ideális gyermekvállalás ideje, avagy örök harc a tökéletes élet után?
- Létezik olyan, hogy tökéletes nő?
- Antidepresszánsok, gyógyszerfüggőség
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni