Debreceni nőgyógyászati klinikáról mi a véleményetek? (tudásbázis kérdés)
5. Bogica85
2012. febr. 17. 11:55
Köszi lányok, gondolkodom. Orvosokról milyen véleménnyel vagytok?
4. bring12
2012. febr. 12. 21:43
Szia!szerintem is klinika.egyből együtt lehetsz a picurral és be tudnak menni hozzád normálisan látogatni.a kenézyben nem nagy segítség,hogy az üvegen keresztül mutogatod a kicsit.és igen bármi gond van a kicsi a klinikán fekszik,te pedig a kenézyben.én Székely Péter 1.-nél szültem,és most is nála fogok!
3. zsuzsika83
2012. febr. 12. 18:42
Mindenképp Klinika, Kenézyben semmiképp nem szülnék. Ha bármi gond van a babával, azonnal viszik a Klinikára, te meg maradsz a Kenézyben. Klinikán nekem Szeverényi Péter a legjobb doki.
2. edda80
2012. febr. 12. 17:15
Szia,én mind a három fiamat ott szültem és meg voltam elégedve.
Sápy doktor nagy jó csak dicsérni tudom.
Zatik doktor úr is jó.
1. Bogica85
2012. febr. 12. 15:50
A debreceni nőgyógyászati klinikáról érdeklődnék, milyen tapasztalataitok vannak, érdemes-e oda menni, vagy jobb a Kenézy?
Kit ajánlanátok?
Sápy doktorról milyen tapasztalataitok vannak? Mennyire eredményes?
További ajánlott fórumok:
- Mi a tapasztalatotok a budapesti Semmelweis Egyetem II.sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáról?
- Debreceni nőgyógyász
- Tud valaki valamit a Bp-i I.sz Nőgyógyászati Klinikáról? Orvosok szülésznők stb?
- Dr.Harsányi Ágnes debreceni nőgyógyászról lenne pár kérdésem! Ha hozzá jártok segítenétek?
- Debreceni Klinika prof. Tóth Zoltán szülész - nőgyógyászról mi a tapasztalatotok?
- Dr. Harsányi Ágnes debreceni nőgyógyászról mit tudtok? Egy ismerősöm ajánlotta, szerinte a legjobb... Szerintetek?