Debreceni nőgyógyász (beszélgetős fórum)
Szűcs Miklós
Azt hiszem van magánrendelése is a Nagyerdőn, meg a Kenézyben osztályvezető az urológián.
Sok szerencsét! :)
Szia Napzuhany!!
Én simán estem teherbe. Nekem is Szomolya volt az orvosom!!Nyugodt szívvel ajánlom Neked!! ÁLOMDOKI!!!Minden nőnek ilyen nőgyógyászt kivánok!!A kislányom most volt 7hónapos. 2008. szeptemberében levetettem a spirált,ahogy kiszámoltam dec 24.-én fogant meg a baba.Nagyon-nagyon jó orvos!!!!A szülésnél is kitett magáért. Ha tehetném még a lábnyomát is megcsókolnám!!Úgyhogy szerintem nyugodt szívvel keresd fel!!!
Majd ha tudsz tájékoztass légyszíves hogyan alakulnak a dolgok!!
Addig is kitartást és soha ne add fel!!
Üdv. Andi
Tudom milyen nehéz. Mi is sokáig próbálkoztunk hiába.A körzeti doki azt mondta, ne legyek türelmetlen, fiatal vagyok, ráérek. De én nem akartam várni. Akkor mentem el 1. Szomolyához. Ő azt mondta, ha most akarok gyereket, akkor most vizsgál ki, miért nem jön össze. Ki is derült, volt műtét is. És utána azonnal teherbe estem a Kislányommal.
Sajnos az utána jövő 2 babát elveszítettük. Akkor Főorvos úr megcsináltatott minden létező vizsgálatot. A genetikán el akartak zavarni a Klinikán, hogy majd ha a 3. vetélésen is túl leszek, na akkor jöjjek vissza. (!) De a dokim odaszólt és utána mindent megcsináltak. És a világon mindent rendben találtak.
Az 1.-nél talán egy vírusfertőzés, a 2. -nál, meg a túl korai teherbeesés lehetett az ok.
Másfél évvel a 2. vetélés után megfogant a Kisfiam. Ő már jövő héten 10 hónapos lesz.
Nagyon szorítok, hogy sikerüljön. :)
Azt mondta Szomolya, hogy a praxisa kezdetén elég volt, ha apa ráült anya szoknyájának szélére és máris ott volt a baba, most meg minden5. párnál probléma van.
Nekem is van 3 barátnőm, akik évek óta próbálkoznak és a sokadik inszemináció és lombikprogram után sem sikerült még.
Ők most Győrbe járnak. Állítólag ott van valami Dr Hause féle doki, aki mindenkin segít.
Remélem neked hamarosan sikerülni fog. :)
Elhiszem, hogy türelmetlen vagy. A bizonytalanság a legrosszabb.
Szomolyának nincs magánrendelése. A Kenézyben a nőgyógyászat épületében van a szakrendelésen, a magasföldszinten. A nőgyógyászatis ajtónál kell várni, amíg kijön egy asszisztens, személyit és Taj-kártyát odaadni neki. Aztán várni, amíg beszólítanak.
Remélem hamarosan kismama leszel. :)
Nekem is 2 vetélésem volt. :( Az egyik missed ab.
Az én dokim Dr Szomolya Mihály volt a Kenézyben. Neki tuti a többezredik betege lennél, idősebb korosztály, főorvos, hatalmas szaktekintély és nagyon népszerű.
Velem olyan vizsgálatokat megcsinált, amit csak a 3. vetélés után szokás.
Még annyit, hogy van 2 egészséges és gyönyörű gyermekem. :)
Anyukámnak Harsányi Ági volt. Ha jól tudom ő genetikus is, a hugom született időre, de halva...utána ment anyukám hozzá, és eztuán egészséges kislányt szült:)
Akkoriban mikor én szültem ő nem ügyelt már kórházban, hanem a Dózsa György utcán a régi fogászati épületben van az emeleten magánrendelője, vagyis volt..Azt nem tudom, hogy most van e vmelyik kórházban esetleg. 50 körüli nő, rengeteg problémás esete volt.És roppant aranyos, figyel rád, zsebbe dugi pénzt sem nagyon fogad el.
További ajánlott fórumok:
- Dr.Harsányi Ágnes debreceni nőgyógyászról lenne pár kérdésem! Ha hozzá jártok segítenétek?
- Debreceni Klinika prof. Tóth Zoltán szülész - nőgyógyászról mi a tapasztalatotok?
- Dr. Harsányi Ágnes debreceni nőgyógyászról mit tudtok? Egy ismerősöm ajánlotta, szerinte a legjobb... Szerintetek?
- Ajánlanátok debreceni nőgyógyászt, akihez nem kell hónapokat várni?
- Mit tudtok Dr. Óvári László debreceni nőgyógyászról?
- Dr Kovács Károly debreceni nőgyógyászról mik a tapasztalatok?