Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Debreceni 2013-ban szülő kismamák (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Dr. török Olgáról érdeklődnék!Vélemények?
Szia! Nyugodtan csatlakozhatsz. Jöhetsz a klubba is. Akik Debrecenben a klinikán szültek vagy szülnek a címe. Várunk mindenkit szeretettel!
szia, elegge kihalt a forum
debreceni vagy? hol fogsz szulni? en marc. 15-re vagyok kiirva
Sziasztok:) Szabd csatlakozni? Május 12-re vagyok kiírva:)
be tudod a linket tenni hova kell jelentkezni mert lehet béna vagyok nekem csak a fórumok jönnek be a klubok nem.
Szia en jelentkeztem a klubba.
Szerintem, aki itt jelen van, az csatlakozzon be és majd alakul valahogy.
Esetleg kiegészítem az első hozzászólást, és akkor jöhetnek a Kenézyek is.
igen a debreceni kismamik nem rossz.Mondjuk nem tudom a babát tervezők is magukra veszik-e?
Sajna nem tudok változtatni. :(((
mivel a debreceni kismamák már foglalt, legyen debreceni kismamik....nem? és akkor abba mindenki beleférne :) szülés előtt, után, és közben levők is :D
Lehet írni kellene egy adminnak?
aham, értem, csak lehet vki nem jelentkezik, mert mittomén...cím alapján azt gondolja, hogy csak Klinika-kibeszélős.
Én se tudom, hogy kell változtatni :(
Illetve...lehet, hogy egyáltalán nem is lehet :(((
figyi, én csinálok szivesen klubbot, de nem akarlak tédeg se megbántani.
Szívesen olvasom kivel mi történik szülés után is.
Babázni is lehet attól, de nem tudom hogyan kell megváltoztatni a címet.
na nem fosom tovább a szót, szóval írj, hogy csináljam-e a klubbot mégis, vagy hogy legyen ;)
meg ugye nem csak a szülésről szólna, hanem utána is "babázhatnánk", mittomén hol van jó játszóház Debrecenben, stb
ó, na ha van, akkor jó...csak az a baj, hogy ezzel kirekesztjük a kenézyseket...
vagyishát engem ők is érdekelnének :D
Nem akarsz változtatni a címen? bocsi, nem kötekedni akarok, tényleg, csak jó lenne ha egy átfogó debreceni babás klub lenne...
Sziasztok! Nekem van egy klubom, még ketten vagyunk benne csak, abba ha akartok csatlakozhattok. Az a neve: Akik a debreceni klinikán szültek vagy szülnek.
További ajánlott fórumok: