Debreceni és környéki kismamák! Gripe Water-t keresek!! Hol lehet kapni? (tudásbázis)
Szia Hurgada!
Engem érdekelne a víz, debreceni vagyok én is légyszi írj, hogy mikor és hol tudunk találkozni.
köszi előre is
Szia. Budapesten, hol van az átvétel? Illetve ha postázod, akkor hogyan lehet kifizetni, utalással? És kb. mennyi a posta költséggel lehet számolni? Köszi
Ha laktáz enzimet adtál volna neki, megszüntek volna a problémáitok!
És nem kellet volna kisérletezned...
Szia! Azt írja a csomagolása, hogy 14 napig jó felbontás után... :-(
Azt nem írtad, hogy mennyire durva a hasfájása. Mi nagyon sokat szenvedtünk vele. Az első 2 hót végig bömböltem. Utána már nem, mert egy zombi voltam. Mi is minden hasfájós cuccot kipróbáltunk. Ez tűnt a legjobbnak, de én közben gyanítottam, hogy más a baj, nem sima hasfájás. Hónapokig nem aludtunk, így én a tápszerekkel is kísérleteztem. Minden hasfájós gyogyó csak ideig óráig volt jó, hamar megszokta és már nem használt. Végül a laktózmentes allernova tápszer teljesen megszüntette a bajt. Azóta minden "heppi"! Végigalussza az éjszakát. Szóval érdemes próbálkozni, lehet a tápszereket próbálgatni. Bár ha szopik, akkor is, mert nekem az az 1-2 hó is halál volt. Azt mondta a dokinő, hogy kinőheti az allergiát egy éves korára.
szalaiedina1@gmail.com itt elérsz!
Debreceni vagyok, belváros. Természetesen ingyen odaadom. Szerintem 1 hónapja bontottam meg.
Igen, Pesten sincs. De szerencsére az eBay-en lehet venni. Kíváncsi vagyok, mennyi idő alatt érkezik meg...
Hát sajnos akkor ez országos probléma :(
Én is megtaláltam a céget a neten. Felhívtam, és náluk is készlethiány van, hiánycikk....
Felhívtam debrecenben 18 gyógyszertárat és mindenhol hiánycikk....
DM-ben sincs....
Szia! Semmi gond, én átvenném, ha debreceni vagy. Mikor bontottad meg?
www.bioszallito.hu - nem tudsz rendelni tőlük.?
Nekem van, de már meg van bontva. Több, mint a fele meg van.
Lányok! Sajnos, nem sikerült kapni. Elnézte az eladó... Tehát, a kérdés/kérés még mindig áll: akinek van felesleges vagy tud olyan helyet, ahol BIZTOS, hogy van, kérem, szóljon.
Annyit mondtak, hogy azért nem kapható sehol, mert "a beszállító nem szállítóképes". Érdekes....
Úgy néz ki, hogy sikerült találni... :-)
Kipróbáltuk mindet, de csak a víz segített. Egy hete keresem mindenhol, kb. 25 gyógyszertárat felhívtam. Mindenhol azt mondták, hogy hiánycikk...
Tegnap este fogyott el, és most már nagyon szenved a drágám a pocijával.
Ja, itt van is néhány lehetőség. Bár nem hiszem, hogy ünnepnapon kihozzák:-(((
[link]
Miért nem rendelsz net-en futárral? Vagy ünnep után már késő, személyesen mennétek érte?
Bocs, nem tudtam, hogy most hiánycikk:-(((
Infacol? Espumisan? Próbáltátok már? Esetleg baby mecsek tea?
Nagyon fontos lenne, mert egész Hajdú-Biharban hiánycikk.A babámnak csak ez használ, akinek van felesleges üveggel, vagy tud olyan gyógyszertárat ahol még van az szóljon. Köszönet!
Debreceni és környéki kismamák! Gripe Water-t keresek!! S.O.S.!
További ajánlott fórumok: