Debrecenben van baba outlet? (tudásbázis)
Sajnos nem tudom, hogy mikor lesz Miskolcon... 75 km-re lakom tőle, így ez se egyszerű. :-)
Holnap megyünk uh-ra, így akkor tudok majd méreteket mondani, bár igazság szerint már akkora, hogy csak a fej átmérőt tudtak 13-án nézni, plussz a combcsontja fér a képernyőre. Kérdeztem, hogy hány cm lehet, de azt mondták ezt már nem lehet megállapítani, mert nagyon össze van gömbölyödve. Akkor a feje volt, 7,5 cm. Kíváncsi vagyok mennyit nőtt! :-)
Itt nálunk Debrecenben már volt bababörze!De azzal nem sokra mentem mert akkor még azt se tudtuk mi lesz a kis drága és babonából se akartunk olyan korán vásárolni!Nálatok mikor lesz nem tudod?
Elmennék ha lenne?
Megkérdezhetem mekkorák a méretei Adélnek most?
bababörze szokott lenni Miskolcon, csak ilyen szinten a férjemre vagyok utalva, aki napi 400-500 km-t vezet csak itt a megyében és nem tudom azt mondani, hogy na, ma van ettől eddig, úgyhogy vigyél be és majd hozzál haza, aztán menj dolgozni.
Ezért lenne jó ez áruház, ahová beszabadulhatok és kivásárolhatom magam. :-)
Sajnos vonatra meg nem ülhetek és csavaroghatok csak úgy, mert pihenésre vagyok ítélve.
Szegénykém akkor megszenvedtél!De szerencsére minden rendben és szépek vagytok sugárzik belőletek a boldogság!
Sápy doki tényleg az egyik legjobb Debrecenben!
Miskolcon sincs semmi lehetőség vásárolni?
Ott volt már idén börze?
Abigélt Miskolcon szültem, de az orvosom elsiklott a terhességi toxémia felett, így hajszálon múlt Abi élete.
Tavaly Sújhelybe mentem, ott orvosi hanyagság miatt elvetéltem.
Most úgy döntöttünk, hogy nem kockáztatunk akármennyit is kell utazni, hisz lombik baba, úgyhogy végeztem egy kis közvéleménykutatást és így kerültem Sápy dokihoz. No és a lombikos orvosom is megnyugodott, mikor mondtam, hogy kihez fogok járni.
Én most valahogy nyugodtabban várom a "másodikat", mint az elsőt, mert legalább elképzelésem van róla, hogy mit is fogunk mi kezdeni egymással. :-)
Viszont Abigél már most féltékeny, így talán ez lesz a legnagyobb problémánk. :-)
Szép neve lesz a fiadnak!
Sárospatakon élünk és lány! Adél lesz a neve. Már van egy 5 éves lányom, ő Abigél, valami hasonlót szerettünk volna. :-)
És nektek?
További ajánlott fórumok:
- Ki szeretné ha Debrecenben tartanánk egy hoxás találkozót?
- Hol van Debrecenben jó turi? Baba/gyerekruha kellene, ami nem túl drága
- Mennyire reális a bruttó 200.000 Ft-os fizetés Debrecenben?
- Hol kaphatok 1 éves babának úszógumit Debrecenben?
- Legolcsóbban babaruhát debrecenben
- Hol van Debrecenben jó turi és bababizományi bolt?