Debrecenben hol kapható puha talpú kiscipő (Liliputi vagy Pediped)? (tudásbázis)
Szia!
Aranyos vagy,köszi!Még jól jöhet!:-)))
Sziasztok
nem tudom aktuális-e még a téma, de én a picúrjaimnak találtam egy új puhatalpú márkát. nekünk minden eddigit felül múlt. pedig van pedipedünk, clarksunk is. A típusa livie and luca és az eboszi oldalon kapható. nekünk nagyon bejött
Szia,ő a Babamosoly weboldal és bolt tulaja:)
Irtam neked privit a válaszával,hivd nyugodtan még ma:)
Köszönöm szépen,aranyos vagy!
Marica a Kossut utcai boltban dolgozik?:-)
Nézegettem a neten és egy Liliputi kiscipő jó lenne...
Írtam Maricának ha válaszol megírom neked netezel ma még később,ráér addig?Benézegetek a másik helyre és ha válaszol azonnal megírom neked.
Egyébként nagyon aranyos anyuka,ha felhívod a neten megadott számon biztosan nem fog elhajtani és ha ő nem is lehet lesz valaki a boltban,szerintem sűrűn vannak ott programok.Nagyon kedves és segítőkész.
Köszönöm mindenkinek.Rendelni sajnos nincs időm,mert keddre kellene (SOS ajándéknak szánom,most derült ki,h találkozunk).
Én hétfőn megyek Debrecenbe,viszont sajnos a babamosoly bemutatóterme csak kedden és pénteken van nyitva.:-(((
Másik bababolt nincs esetleg?Fórumban,ilyesmi nem tudtok róla?
Debrecen Kossuth u11 I/1
Nagyon kedvesen rendesek segítőkészek semmire nem beszélnek rá de segítenek mindenben.
További ajánlott fórumok:
- Hol kaphatok Debrecenben ilyen vagy ehhez hasonló kabátot?
- Hol vásárolható olyan szalag, amivel nyakba szokták aksztani a céges mágneskártyákat? Debrecenben vagy Nyíregyházán kapható valahol?
- Hol kapható Debrecenben v. Nyíregyházán egyházi kellék? (Rózsafüzér, Jézusról készül képek, énekeskönyv stb.)
- Hol kaphatok 1 éves babának úszógumit Debrecenben?
- Hol kapható Debrecenben Zenker tepsi műanyag fedővel?
- Jó minőségű, de megfizethető gyermekcipőt hol kaphatok Debrecenben?