Darálós wc (beszélgetés)
Szakszervizt is találtam, azt nem tudhatom, hogy a kérdés felvetésekor mi volt a helyzet. :D
Már eléggé ismert... És nagyon is van értelme.
[link]
Az ilyen kényszerhelyzetet elfogadom, bár „önerőből” nem tudom elképzelni. Mindent meg lehet csinálni.
sajnos ez a szerkezet pont azért kell, mert van, ahol nem lehet átalakítani a lefolyórendszert.
Hm. A „fogyasztó társadalom” eszméletlenül találékony.
Ha választanom kellene, inkább egyszer az életben kiépíteném a lefolyórendszert, s nem iktatnék be újabb, elromlani képes szerkezetet.
..na igen.
A párom is így mesélte el. ...-i tó környékén pont ilyen wc-k vannak :D :D
Értem, mindig tanul az ember! :)
A madzag az, ami beakadhat, es ha valaki rendszeresen beledobalja, ugyanaz az eredmeny, mint amikor a porszivo mar nem mukodik rendesen, mert felcsavarodik benne a sok hosszu haj.
Én sem hallottam még ilyneről.
De ez a "daráló" egy tampont nem képes ledarálni? :(
ja, és ez olyankor fordul elő általában, ha olyan dolgot húznak le a wc-n, ami nem odavaló... pl tampon, vagy nem wc-be dobható nedves törlőkendő.
:) előfordul, hogy kiég a motor. meg kell nézni, és ki kell cserélni ha kiégett.
Legjobb!:)))fórum,amivel idáíg találkoztam.
Igen, én is csak akkor találkoztam ezzel először, mikor ebbe az albérletbe költöztem.
Most aggódom, hogy kezd elromlani, furcsa hangokat ad ki..
A vendégek mindig a csodájára járnak :D
Egy klubban volt dolgom ilyen WC-vel. Amikor először használtam, megijedtem tőle, mert nem tudtam, hogy spéci cucc. Biztos voltam benne, hogy a végtermék lávaként fog kitörni belőle, azért az a zaj. :)
Olyan mint a konyhamalac, de ez amolyan fenékmalac... :) Ledarálja, amit beleengednek és egy szivattyúval ad neki egy löketet, hogy ne csak lefelé tudjon zubogni, hanem mondjuk vízszintesen is eltávozzon a szenny.
Ahol nem akarnak lefolyócsöveket kiépítgetni, ott használják, illetve ejtés nélkül el lehetne vele vezetni a szennyvizet.
Elképzelni nem tudom,hogy milyen szerelő lehet ilyenre "szakosodva"...
Bocsi,de ezen jót nevettem!
Bocsánat, de olyan jót nevettem :D
Nem hallottam még én sem ilyenről :)
Ilyenről én sem hallottam.
..miazhogy" darálós"?? Nem is hallottam még ilyet.
Darálós wc-nk van, és elég fura hangokat ad ki, zörög, szerintem lassan a végét járja. Tapasztalatokra lennék kíváncsi, hátha másnak is ilyen wc-je van, vagy hátha mást érdekel a téma!
Ez ugye arra jó, ha valahol nincs lehetőség rendes csatornázást, wc-t kiépíteni, a darálós wc megoldás lehet. Annyi a lényege, hogy nincs szükség nagy átmérőjű csövekre, a beépített daráló ugyanis ledarál mindent, és egy pezsgőtablettás doboz átmérőjű csövön távozik a dolog.
Érdekelne, másnak volt-e már ilyen tapasztalata, mi a teendő, milyen szakember tudja ezt javítani, ha arra kerülne a sor..?