Méhátültetésre menjenek hölgyeim Dajka béranya gondolhat olyat nem adja kisbabát dajka béranya erőszakoskodhat ha a petesejt adományozó elakarja venni a kisbabát. Méhátültetésnél két Budapesti orvos volt 2007-ben Dr Ungár László és Dr Pálfalvi László. 2014-ben 9 méhátültetést hajtottak végre2013-ban egy török nő így teherbe esett méhátültetéssel.Méhátültetés párkapcsolaterősítő közösen keményen küzdötök meg a kisbabáért.
Mit mondanak a dokik miért nem esel teherbe. immunológiai és genetikai vizsgálatok is mind rendben nincs összeférhetetlenség. Inzulinrezisztencia vizsgálatod is jó lett?
Erre még a korod alapján ráérsz. Valószínűleg lelki okok állnak nálad a háttérbe.Én ezt vizsgálnám meg a helyedben,mert gondolom sosem ártottál egyetlen gyermeknek sem(?), ugyanis ha ilyen volt, akkor ez ami nálatok van okozata a helyetednek.
Érdekelne valaki jár-e már hasonló cipőben amiben mi is? Nekem van egészséges petesejtem a férjemnek pedig spermája,amiből embriónk is szokott lenni ám mindezek ellenére mégsem sikerül teherbe esnem. Túl vagyok már pár lombikon sikertelenül.... lelkileg összeroppanva. Azonban a hugom szívesen kihordaná az én és a férjem babáját, de ez ügyben fogalmunk sincs merre induljunk el.Mindenhol csak a béranyákról olvasok sehol nem találom mi van akkor ha a családtagod bevállalná?!
Ha valaki tudna segíteni vagy megosztaná a tapasztalatait az megköszönném.