D kosáron túl (beszélgetős fórum)
Hát a genetika ott van a dolog mögött, de a vérvétel kevés :-D
Vérvétel kimutatja, hogy a testvéremnek, anyámnak, nagyanyámnak is, unokahúgaimnak is nagy a mellük?:)))) Senki sem kövér a családban, nekem meg 55 kilósan is nagy cicim volt, akkor "csak" D kosaras:) Most, hogy mucibb lettem, arányosan ez is nőtt:)
Igen valszeg. Én 90H voltam szülés elött, most már 90I.
Ezzel én is így vagyok, hiába ugyín akkor a fazon nagyon nem mindegy pláne nagy melleknél.
Viszont én semmi pénzért nem mernék netről melltartót rendelni. Felpróbálás nélkül maximum pólót, topot veszek, mást semmit.
van élet a Dkosáron túl? :) el sem tudom képzelni. :)
Nekem Triumph, Sariana és Felina melltartóim vannak, én os 80F-es vagyok, de mivel babát várok fog ez még tovább is nőni.
sztem nem saját részre szeretné :D
Ismerős. A válaszra én is kíváncsi lennék!
Egy vérvétel kideríti, hogy milyen hormonok miatt kell neked F kosárnál nagyobb melltartó
A nóta hálóingről is szól.Voit Ági dala Ja meg valamit pákó is énekel:-)
Szép csipkésben?
Tuti siker:-)
Még a híradóba is bekerülnénk:-)
:D
az igen érdekes látvány lenne, főleg az utcán..
Jó pízír el tartogatja azt bárki:-)
Talán ingyen is,én úgy szoktam:-)
Szépnek szép, csak egy idő után meglehetősen bosszantó, hogy sem fehérnemű-szettet, sem bikinit nem bírtam venni, mert ha jó volt a felső, akkor óriási volt az alsó és fordítva. Ez az egyetlen hely, ahol mindegyik melltartóhoz S-től XXL-ig lehet alsórészt venni, tehát minden testalkatú nőre gondoltak, respect érte :D
Az is szép, ha van benne valami:-)azaz valaki:-)
Na, most láttam csak ezt a hozzászólást. Tehát: csakis jó tapasztalataim vannak, jó minőségű és tartós cuccaik vannak. Én a biztonság kedvéért először bejelentkeztem, hogy személyesen is fel tudjak próbálni mindent.
bravissima.hu
érdemes körülnézni, rengeteg csodaszép holmit vettem már náluk, ráadásul nem abból indulnak ki, hogy akinek telt a melle, az biztosan kövér is, ezért kisméretű (a melltartókhoz illő) bugyikat is lehet kapni.
Valentin fehérnemű a nyugatinál illetve a volt sariana boltok, most nem tudom mi a nevük, de az árkádban meg a westendben van boltjuk.
Nekem eddig 90 H kellett most már inkább 90I
Köszi, megnéztem :)
Kár, hogy nem nagymellű modelleken vannak fotózva a fehérneműk, így nehezen tudom elképzelni magamon. Meg sok a vékony vállpántos, az meg eleve kiesik nálam:(
Ahol én szoktam nézelődni: bravissima.hu
De vásárolni még nem mertem. Erről van valakinek tapasztalata?
A Triumph sem olcsó. Én nemrég 13-ért vettem. Igaz, más árakat nem ismerek.
[link]
Görgesd lefelé, találsz egy táblázatot ahol kiválaszthatod a keresett melltartó méretét.:) Nekem is nagy méretű kell( 75/F) és itt vannak szépek. ;)
Nagy mellű nőtársaim! Nagy méretű melltartókat hol vásároltok?
Nekem 80F vagy 80G a melltartóméretem, de igazán csak a Triumph Minimizer melltartói jók, azok tartanak jól, viszont nem sok szépség van bennük, nem igazán szexisek. A többi vagy lenyom, vagy csúcsos, vagy széthúz, stb..., gondolom, ismerős a probléma.
Szeretnék szép, csipkés, csodás melltartókat :)