Cystitis Interstitialis. Ismeri valaki ezt a betegséget? (beszélgetés)
A természetgyogyasz novemberben azt mondta,hogy a Candida és más káros baktériumok okozzák a tuneteimet.Már lassan két éve tartanak a nogyogyaszati és hugyuti betegségeim.
Irtam rola bovebben a Tudásbázisban a ,,Tud valaki hatásos gyogymodot két éve tarto bakterialis fertozés okozta huvely-és hugycsogyulladásra? cimnél és a Házipatika forumon a Vese és hugyutak betegségei-Interestitialis Cystitis és a Bor és nyálkahártya betegségei-Candida cimnél.
Csinaltak már cystoszkopiat-tukrozest,cystografiat,urografiat...
Irtam rola a ,,Tud valaki hatasos gyogymodot 2 eve tarto huvely es hugycsogyulladasra? cimu topicban.
Allando fajdalmat érzek a hugycsovemnél.Olyan érzés mint például a fogfájás vagy az ideggyulladás.
Pisilés után pedig ugy érzem,hogy nem urulok ki teljesen.Van,hogy pár perc mulva megint kell.
Interstitialis cystitis - Fájdalmas hólyag szindróma
én is most néztem meg googléba. Hát mit ne mondjak és még én hittem azt hogy nem vagyok normális..nem mondom 100% hogy nekem is ez van, de én napjában rengetegszer megyek pisilni szinte egyfolytában,akár percenként is épp hogy csak iszok egy kis pohárral. este tv-s közben lefekvés elött vagy még 30x elmegyek pisilni és épp csak valamit pisilek de még is úgy érzem hogy tele a hólyagom, és sajnos van hogy éjszaka is egyfolytában felkelek. Nem nem keverem össze a felfázással, olyanom is volt már sokszor igy megtudom különböztetni tőle. Néha fáj a hólyagom a medencém is belül.Asszem lehet itt a megoldás és elmegyek a háziorvoshoz.
További ajánlott fórumok:
- Szenvedély betegségek felsorolása
- Van-e valami betegséged és tudod-e a lelki okát?
- 3, 5 hónapos kislányomnak valószínűleg torticollis nevű betegsége van. Ismeri valaki a betegség gyógymódját?
- Ismeri valaki a Raynaud-szindróma betegséget? Mit tudtok róla?Mivel tudom enyhiteni a fájdalmat?
- Ismeri valaki a "veleszületett kloridhasmenés" betegséget? Vagy olyan valakit, akinek ez a baja?
- CCAM-Congenitalis cysticus adenoid malformatio; ez egy tüdőfejlődési rendelleneség. Ismeri valaki ezt a betegséget?