Csörögefánk. recept
A Csörögefánk. hozzávalói:Kaptam ezt a csörögefánk receptet,szerintem nagyon finom !
4 tojás sárgája
1dl száraz fehér bor
1csipet só
mokkáskanál cukor
liszt
A Csörögefánk. elkészítési módja:
4 tojás sárgáját 1 dl száraz fehérborral elkeverünk,adunk hozzá csipet sót,mokkáskanál cukrot. Annyi lisztet amit felvesz,rugalmas legyen a tészta.Jól kidolgozzuk nyújtjuk,derelyevágóval tetszőleges formára vágjuk,forró olajban sütjük,porcukorral meghintve tálaljuk. Jó étvágyat hozzá.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: jana48, 2010. febr. 4. 19:38
A csörögefánk. elkészítési módja és hozzávalói.