Csoportsex tapasztalatok (beszélgetés)
Ja, leesett!:))
Sima verések voltak. Piff - puff.
Ha esetleg ezt kifejtenéd ... :))
Já nye pányimájú:)
:))Keményen jó a tojás!;)
Vagy vártam 2 kézmosás közti szünetet:)
Ja, meg utána kibeszéltük a másikon, azt is kell:)
Olyan kis műfelháborodás, kis mosolygás, aztán lehet tovább lépni:)
Nem én javasoltam a tesztet!;)
Aztaaaaaaa, mekkora kavalkád lehet egy ilyen szexmoziban, ha mindenki úgy vigyáz az egészségére, mint te!
Ki - be szaladgálás a kézmosó és a film között ...
Én meg ezt nézném meg filmen!:D
Úgy látom itt már nem lesz semmi!!!
Azért kitartás!
Én meg azt gondoltam, hogy Te, alias tom.tom a leírásból rájössz az aktuális helyzetre :) De nem rovom fel döntésképtelenséged figyelembe véve leírt érzelmeim ambivalenciáját.
Pár éve gondoltam: hármas, mert nem akarok kimaradni.
Férjem bejelentésekor: hármas, mert örülök, hogy lehetőségem nyílt.
Most: egyik se, de varázserőm nincs. Inkább édes tudatlanságban élek. Én inkább válok most már, mint csalok.
Később: nem tudhatom, mert jós nem vagyok.
Van az egyik fél lemond, vagy a másik, van az egyik felet nem érdekli, vagy a másikat, vagy egyiket se. Lehet, hogy mindkettő akarja, de nem találnak ideális partnert (azon perióduson belül amíg érdeklődnek). Ill. létezik a szétváltak útjaik, és úgy változtak. Szórozd be a lehetséges kombinációkat, és értékeld ki az eddig leírt alapelvek alapján! :)
Ha valamelyik félnek fájna a tudat, hogy a partnere mással szexel, akkor inkább a titokban megcsalás. Aki nem tűr meg szívesen mást, annak úgy is rossz, ha belemegy a hármasba, meg úgy is, ha esetleg kiderül a hűtlenség. Ő csak pórul járhat. Koppanni egy nagyot, csalódni a másikban jobb, mint egy nap falba verni a fejünket, hogy más kedvéért megerőszakoltuk magunkat.
Mi van, ha kiderül, hogy a másik titokban hármasozott? Naaaaagy szar :D
Oké. :)
Akkor a kérdésem az, szerinted melyik a jobb (kevésbé rossz, ha úgy tetszik) ha titokban megcsalnak vagy mondjuk néha egy-egy hármas gabalyodás?
Persze... mindent meg lehet érteni. Ha meg több verziót megértek, akkor eldönthetem melyiket tartom valószínűbbnek.
Egyesek a többesben szexelés élvezetesebb mivoltát azzal magyarázzák, hogy az egyik hím túl akarja teljesíteni a másikat; a felülteljesítés célja: a sikeresebb szaporodás.
A birtoklási vágy lényege ugyanez, ám nem áll fenn a paradoxon, hogy meghagyom a másiknak az esélyt. A félrevonulás és a kisajátító vágy nem csak társadalmi konvenció, ösztönös is. Én akarom megtermékenyíteni azt az asszonyt, meg azt is meg azt is... Én azt akarom, hogy engem védjen meg, nekem hozza a legnagyobb szelet mamutot.
Az élvhajhászás is ösztönös, ami az állati sorbol kiemelkedéssel együtt fejlődött. A csakis létfentartó tevékenységek beszűkülésevel a társadalmi háló egyre "elengedhetetlenebb" igény lett. Ezért a jól meggondolt indokkal felállított szociális kötelékek szabályrendszere mélyen beivódott a kollektív tudatba.
A szexualitás és a gyermek nemzés "veszélye" nem vált el annyi ideje egymástól, hogy a kulturális jegyeket kiölje, így a mai napig erősíti az ösztönös célokat, ami inkább a fogantatást, mint csak pusztán az élvezetet helyezi előtérbe.
Igaz, hogy életem során nem tudom hány ezer szexxel töltött órát fogok leélni a puszta élményért, és keveset az utódok létrehozásáért. De nem azért szexelek, mert kellemessé tettem, hanem a természet azért tette kellemessé, hogy csináljam. Azt pedig naiv dolog lenne hinni, hogy én, kis porszem előtt meghajol az univerzum. A naaagy egész belém rakta, hogy építsem őt (és szarik rá, hogy gyönyörrel vagy kínnal telnek a napjaim).
Azok a fajok sikeresebbek a túlélésben, amelyek jobban sokasodnak. A monogámok kipusztulnak, az évszaktól föggetlenül termékeny emberek szaporodnak.
Szóval az is érthető, hogy miért gyakoribb a "megszokott" hűtlenség az orgiáknál :)
"De a hűtlenség sokkal érthetőbb és természetesebb, mint a hármas/gruppen. "
Szerintem abszolút nem érthetőbb maximum gyakoribb. :)
Kicsit nyakatekert nekem ez az elv. "Igény" van a hűtlenségre és a többesben szexelésre is. De a hűtlenség sokkal érthetőbb és természetesebb, mint a hármas/gruppen.
Főleg olyan kontextusban erőltetett, hogy legtöbben arra hívatkoznak a hűséget követelve, hogy nem vagyunk állatok, tudunk parancsolni az ösztöneinknek. Most akkor mi van? Annyira tudjunk parancsolni az ösztönöknek, hogy titkos légyottokat ne szervezzünk, viszunk a legyünkott alkalmával (mikor a másik a szemünk előtt élvezkedik egy másik emberrel) nyeljük le a féltékenységet?