Csőmell korrekciója TB támogatással? (beszélgetés)
Sajnos ezt nem fogjak megcsinálni TB-re.Ilyen alapon sok ezer nonek meg kellene,akinek terhesség/szoptatás után ket üres zacskó maradt a melle helyén.
Ez csak esztétikai probléma.
Plasztikai sebészt is korultekintoen válassz,mert nem mindenki tudja szepen megcsinálni.
Dr Kovács Ferencet Ágfalván szívből ajánlom,engem is ő műtött.Ugyan nekem mas problemam volt a mellemmel,de több csőmell korrekciót is láttam mar tőle es mind csodaszep.
Szia!
A TB szerintem ezt nem fogja támogatni, max akkor támogatná, ha több, mint 30 kg fogyásból adódóan lépett volna fel a probléma. A másik lehetőség, ha pszichológus igazolja, hogy súlyos pszichés problémákat okoz az illetőnek a dolog. Én úgy tudom, hogy a pszichológusos verzióval nagyon ritkán lehet elérni bármit is. Ez alapján rengeteg nő igényelhetné, mert lássuk be, sajnos a legtöbbünknek nem olyan a melle, mint amit szívesen lát vissza a tükörben. Én se voltam éppen büszke a két kis szúnyogcsípésemre. 8 évig vágyakoztam normális mellek után, majd összekaptam magam, és nagyon durva spórolással egy év alatt összegyűjtöttem rá a pénzt. :)
Sajnos az utóbbi években egyre kevesebben kapnak lehetőséget TB által finanszírozott plasztikára. Persze megpróbálni mindenképp próbáld meg, nézz utána a dolgoknak. A mellplasztika tapasztalatok fórumban sokan tudnának segíteni, tedd fel ott is a kérdésed, hogy hol indulj el a kutakodásban. Sok sikert! :)
Sziasztok!
20 éves vagyok, csőmellekkel. A jobb mellem feleakkora mint a bal, és minden csőmellre jellemző leírás illik a melleimre.
Undorítónak érzem magam a genetikai rendellenességem miatt.
Ki járt már hasonló cipőben, és ki csináltatta már meg TB támogatással a melleit? Mi a menete a folyamatnak?
Szerintetek sikerülhet?
Mi a véleményetek hölgyeim?
További ajánlott fórumok:
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Kaphat egy barátom valamilyen állami támogatást?
- Nagycsaládosnak lenni a támogatások miatt?
- Babaváró támogatás tapasztalatok
- Elutasitott gyermeknevelési hozzájárulás, elutasított lakásfenntartási támogatás.
- Mért van az hogy a nagycsaládosokról azt hiszik hogy minden támogatást megkapnak?