Csokoládés gyümölcstorta recept
A Csokoládés gyümölcstorta hozzávalói:
14 dkg Delma light margarin
3 db tojás
10 dkg fruktóz
3 evőkanál kakaópor
7 dkg liszt
1 csomag sütőpor
50 dkg gyümölcs (cseresznye)
A Csokoládés gyümölcstorta elkészítési módja:
A margarint habosra keverjük a tojások sárgájával, a fruktózzal, a kakaóval, a sütőporos liszttel, végül a tojásfehérjéből vert habbal. Kikent tortaformába öntjük, belenyomkodjuk a darabolt gyümölcsöt és forró sütőben, mérsékelt lángon tűpróbáig sütjük.
Összes tápanyagtartalom: 7217 kJ/1741 kcal, 33,5 g feh., 79,8 g zsír., 225,3 g szénh
1 szelet tápanyagtartalma: 451 kJ/108 kcal, 2 g feh., 4,9 g zsír, 14 g szénh
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: hvivien, 2007. máj. 25. 20:54
A csokoládés gyümölcstorta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.