Csokoládés gesztenyés tekercs recept



6 tojás
12 deka vaníliás cukor
tíz deka puhított csokoládé
2 deka liszt
A Csokoládés gesztenyés tekercs elkészítési módja:
Hat tojás sárgáját kavarjunk habosra 12 deka vaníliás cukorral, aztán adjunk hozzá 10 deka puhított csokoládét és tovább kavarjuk símára, aztán vegyítsük közé a 6 tojás kemény habját és végül 2 deka lisztet. Kikent tepsiben süssük meg. Ha kihűlt, rögtön kenjük rá a tölteléket és gyorsan tekerjük fel. Töltelék: fél kiló főtt, áttört gesztenyét vegyítsük össze ízlés szerint vaníliás cukorral és néhány kanál tejszínnel, hogy kenhető legyen.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Rochlitz Szilveszterné 2., 2019. nov. 15. 11:33
A csokoládés gesztenyés tekercs elkészítési módja és hozzávalói.