Csokis ropogós recept
A Csokis ropogós hozzávalói:12 dkg nádcukor
4 dkg vaj
1 ekanál méz
15 dkg dió
15 dkg mogyoró
tejcsokoládé
A Csokis ropogós elkészítési módja:
Karamellizáljuk meg a cukort, majd tegyük hozzá a mézet és a vajat. A masszához tegyük a feldarabolt diót és mandulát. Forgassuk addig, amíg szépen be nem vonja a diót és a mogyorót a massza. Tegyünk zsírpapírra kis halmokat, várjuk meg, amíg kicsit kihűl, majd formázzunk félgömböket. 1-2 óra pihentetés után forgassuk olvasztott tejcsokoládéba, miután teljesen megszilárdult
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: andi6020, 2012. márc. 30. 22:07
A csokis ropogós elkészítési módja és hozzávalói.