Csókálló-e a herpesztapasz? (tudásbázis)
Ha valakinek volt már herpesze, akkor benne van a vírus, csak éppen nem aktív. Akár elég egy kisebb érzelmi zűrzavar, hogy újra előjöjjön.
Viszont valóban jobb ilyenkor kerülni a közvetlen cseppfertőzés lehetőségét. Én kockáztattam, talán volt benne kíváncsiság is, és nem jött elő a herpesz. Lehet, hogy a tapasznak volt köszönhető?
Nem ez volt a kérdésem!!!!
De köszönöm a válaszod:))
Baratkozz a google-val:
Szerintem ez a mondat, hogy "Csökkenti a továbbfertőződés esélyét."- nem azt jelenti, hogy mehet a nyali-fali, csak higienikusabb es kezeli, vedi a sebet.
Kérlek válaszolj az eredeti kérdésemre!!!
Csókálló-e a herpesztapasz.
Tehát lejön-e evés ivás, beszéd közben?
Erre lennék kíváncsi.
Nm ugrottam neked, csupan meglepodtem.
Kerdezd meg a kerdesedhez hozzaszolokat, hanynak nincs herpesze (nekem sincs), megis tisztaban van vele, hogyan kell vele elni, hogy ne artson vele masnak.
És még egy észrevétel:
Érdekes, hogy majd minden fórumban van aki "nekiugrik" az embernek. Nekem ez fura. Főleg, hogy nem tudja a hátteret.
Pld. lehet, hogy:
- most először találkozom a herpesszel,
- későn (másnap) lett észrevéve a herpesz,
- nem is nekem van,
- még szűz vagyok és azt sem tudom mi az az intim-herpesz,
- vagy csak úgy egyszerűen vagyok tudatlan és szeretek hülyeségeket kérdezni:)))
Eddig biciklibelsőben éltem, nézd el nekem.
DE...!!!
Az okos inkább kérdez, mintsem hülyeséget csinál.
A csókálló (pld. min a rúzs) vonatkozhatna arra is, hogy pld. lejön-e ivás, evés folyamán.
Hidd el utána néztem és tényleg az érdekelt, hogy lejön-e az a nyűves tapasz 5 perc után.
Uh, nem vagy tisztaban azzal, hogyan kell herpesszel vigyazni masokra 44 evesen? Olvass utana!
Intim herpeszt is okozhatsz a parodnak, keruld a szad hasznalatat :(
Tartogasd beszedre :)
Igazad van..a lehető legrosszabbkor jön elő..de ugye ezt előhozza az idegesség ,a stressz is...
és ha egyszer bekerül a szervezetbe akkor az ott van míg él az ember..ezért mondom ne kockáztasd a párodat...ha neki még nem volt,akkor főleg.
Meg hátha mást is érdekel. Lehet olyan eset, hogy hosszú idő után találkozik a pár és pont akkor van az egyik félnek herpesze.
Netán csak pár napig van otthon....
Akkor elnyomom:)
Régen a katonáknak brómos teát adtak libidócsökkentés céljából :D
szia..herpeszesen ne csókolózz..kibírod szerintem...fertőző!!!
és nem iszunk ,eszünk egymás után ilyenkor...
Igen ezt tudom.
Mocsok egy betegség.