Csőben sült finomság recept
45 perc
A Csőben sült finomság hozzávalói:
1 kg sertéslapocka / lehet comb is/
fél dl olaj
só,
bors,
fokhagymapor, vegeta,
inyenc fűszerkeverék,
grillpor
szalonna
hagyma
reszelt sajt
A Csőben sült finomság elkészítési módja:
Az olajat sóval és a fűszerekkel összekeverjük. A húst szeletekre vágjuk és a fűszeres pácba forgatjuk, hűtőben állni hagyjuk 2 - 3 órát. A bepácolt hússzeleteket tepsibe rakjuk, beboritjuk egy szelet szalonnával, hagymakarikákkal. A tepsit alufóliával letakarva kb. 35 - 40 percig sütjük, majd megszórjuk reszelt sajttal, ezzel még 5 percre visszatesszük a még meleg sütőbe. Ha sajt ráolvadt a hússzeletekre tálalhatjuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Orsika1212, 2008. jan. 1. 22:01
A csőben sült finomság elkészítési módja és hozzávalói.